Kezdőlap EZOTÉRIA Az egész eddigi szerelmi életed megváltozik júliusban! Ezt ígérik a csillagok!

Az egész eddigi szerelmi életed megváltozik júliusban! Ezt ígérik a csillagok!

Hirdetés

A kommunikáció, és az egymásrafigyelés nagyon fontos egy párkapcsolatban. Természetesen nincs minden nap jó kedvünk, van, amikor nyűgösebben ébredünk, kilátástalannak látjuk a világot. Ha ismerjük előre a csillagok állását, könnyebben fel tudunk készülni az eseményekre.

 

Hirdetés

Tudjuk meg, hogy mi vár ránk a szerelemben ebben a hónapban! Így semmi nem fog váratlanul érni.

Kos

Itt az ideje tisztáznod egy-két dolgot a kapcsolataidban, töreked a harmóniára gyerekeiddel, partnereddel, ismerőseiddel, munkatársaiddal. Terveid most valóra válhatnak, légy optimista. Ha gyereket terveztek, a július 23. körüli időszak gyümölcsöző lehet.

Bika
Nem indul túl jól ez a hónap számodra, sok a munkád, nincs időd pihenni, és úgy érzed, hogy a partnered nem figyel rád kellőképp. Mindenben hibát találsz, de szerencsére tudod, hogyan lásd a dolgok pozitív oldalát. A hónap végére minden rendeződni fog.

Ikrek

Ebben a hónapban mindenünnen csak szeretet áramlik feléd. Kedves, közvetlen, és bájos vagy mindenkivel. Előbb-utóbb az élet feléd sodorja azt az embert is, aki pont a másik feled, testi és lelki társad.

Rák

Ha kapcsolatban élsz, most úgy tűnik, nagy, és végleges döntésre szánjátok el magatokat. Az egyedülállókra pedig rátalál a szerelem. Ha az elején kissé kételkedő is vagy, adj egy esélyt az új szerelemnek.

Oroszlán

Kisebb viták vannak a láthatáron, azonban ezeket higgadtan, és kompromisszumokkal meg tudjátok oldani. Ha egyedülálló vagy, akkor épp itt az ideje, hogy eldöntsd, hogy mit is akarsz.

Szűz

Ne aggód, hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, hiszen mindennek megvan a maga ideje, és szerepe az életedben. Légy nyitottabb, és ne legyenek magas elvárásaid az ideális partnerrel szemben.

Mérleg

Bármilyen terved is van erre a hónapra, a partnered mindenben támogatni fog. Ha egyedülálló vagy, légy óvatosan, mert könnyen szerelmi szálakba bonyolódhatsz a főnököddel, vagy egy magasabb rangú emberrel.

Skorpió

Született hódító vagy, ezért minden alkalmat megragadsz arra, hogy flörtölhess valakivel. Ahelyett, hogy mindenkivel kapcsolatba bonyolódnál, inkább próbáld megtalálni azt, akit neked szántak az égiek.

Nyilas
Nagyon egyedül érzed magad, azt hiszed, hogy senkit nem érdekelnek a problémáid. Talán túl sokat vársz el a környezetedtől. Próbáld meg egyedül is jól érezni magad, élvezd az életet.

Bak

Komoly változások jöhetnek az életedben, házasság vagy eljegyzés is lehet ebben a hónapban. Ha pedig épp szakítás előtt állsz, akkor nagyon felszabadító lehet ez a hónap számodra. Végre önmagad lehetsz.

Vízöntő

Tele vagy tervekkel, ötletekkel, és úgy érzed, hogy a világ legszerencsésebb embere vagy. Amit elterveztél eddig, az most mind valóra válhat.

Halak

A legfontosabb, hogy megszabadulj a külső negatív hatásoktól. Add át magad a boldogságnak, nevess, szórakozz, élvezd az életet. Akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy, ebben a hónapban fantasztikus dolgok várnak rád, ha átadod magad a jónak.

Hirdetés