Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Az augusztusi 11-i részleges napfogyatkozás horoszkópjának üzenete minden csillagjegynek

Az augusztusi 11-i részleges napfogyatkozás horoszkópjának üzenete minden csillagjegynek

Hirdetés

Ha azt hitted, hogy a nagy fogyatkozások időszaka már lejárt, akkor íme itt egy újabb. Augusztus 11-én az égbolton egy részleges napfogyatkozás fog lezajlani, mely az Oroszlán jegyében fog végbemenni.

 

Hirdetés

Aki kicsit is jártas az asztrológia világában, az tudhatja, hogy a napfogyatkozások óriási hatással vannak az életünkre. Új fejezeteket, új ajtókat nyithatnak az életünkben, így kicsit közelebb kerülhetünk ahhoz a személyhez, akik mindig is akartunk lenni. Ezekben az időszakokban erőre kapunk, motivációval és kitartással állunk hozzá dolgainkhoz.

Az Univerzum mindig kínál számunkra valamit, az már csak rajtunk áll, hogy miként élünk a lehetőségekkel, miként tudjuk alakítani, formálni az életünket. Az Oroszlán csillagjegy mindenek előtt az önszeretetet hirdeti, ezért a mostani napfogyatkozás leginkább erre tanít bennünket.

Kos – Új korszakba lépsz, ami a kreativitásod és a szórakozást illeti

Úgy érzed, hogy a lappangó kreativitásod most a felszínre kíván törni? Kiélnéd már egy kicsit a művészi hajlamaidat? Gondolj a világra úgy, mintha egy óriási játszótér lenne, tedd félre az aggályaidat és érezd jól magad.

Bika – Turbózd fel az otthoni környezeted

100%-ig biztonságban érzed magad az otthonodban? Úgy érzed, mintha egy fal állna közted és a családod közt? Olyan otthonra van szükséged, ahova hazajárhat a szíved megpihenni. Dekorálj és rendezz át mindent! Élénkítsd fel a szeretteiddel való kapcsolataidat.

Ikrek – Érezd a szabadságot és a felszabadultságot a megnyilatkozásaidban

Azt mondod ki, amit valójában gondolsz, vagy azt mondod, amit mondanod kell? Ideje, hogy rátalálj az igaz szavaidra és kifejezd a valósi érzéseidet. Ne hagyd, hogy bármi is visszatartson az igazság kimondásától. Ülj le, hallgass meg másokat őszinteséggel, mert ez rád is jó hatással lesz.

Rák – Egy új anyagi projekt kezdődik

Mindig vagyonról és sok pénzről álmodtál, de még csak rá sem mersz nézni a bankszámládra? A pénz az alapja sok földi dolognak. Ha nem sikerül annyi pénz keresned, mint amennyit szeretnél, akkor ideje stratégiát váltani anyagiak terén.

Oroszlán – Élénkítsd fel az önérzeted

Elfogadod azt, akivé az idő formál? Jó irányba fejlődsz? A fejlődéssel együtt jár az is, hogy búcsút intünk a múltnak és csak a jelenpillanatra fókuszálunk. Kivé szeretnél válni? Ha kell, változtass a megjelenéseden, cseréld le a ruhatárad, próbálj ki új sminkeket – találj rá az igazi önmagadra.

Szűz – Gyógyítsd meg a lelked és bocsáss meg magadnak

Súlyos emlékeket és titkokat cipelsz magaddal a múltadból? Az igazságon sajnos nem változtathatsz, de szembe nézhetsz velük és átveheted az irányítást felettük, mielőtt még azok kerekednének felül rajtad. Szembesülj a traumákkal és légy gyengédebb magadhoz.

Mérleg – Bővítsd a baráti köröd

Olyan emberek vesznek körül, akik biztatnak, inspirálnak és óvnak? Néha úgy érzed, hogy az emberek között vagy igazán magányos? Ez azért lehet, mert nem jó emberekkel vagy együtt. Ideje új emberekkel megismerkedni, új barátságokat kötni, mert rögtön érezni fogod, hogy nem veled van a baj.

Skorpió – Légy bátor és kövesd a karriereddel kapcsolatos álmaid

Van egy pontos kép a fejedben arról, hogy mit szeretnél elérni? Inkább csak tervezgetsz és keveset valósítasz meg? Vess véget a halogatásoknak és vedd kezedbe az irányítást. Légy határozott és konkrét ötletekkel gyorsan ívelhetsz felfelé a karrieredben.

Nyilas – Nyiss a filozófia felé

A napi monotonitás szinte már beszippant? Állj meg egy percre és kezd el felfedezni a környezeted. Utazz, tanulj új dolgokat és ne szigeteld el magad a spiritualitástól. A kiszámíthatóságot cseréld le spontaneitásra, és élj a pillanatnak.

Bak – Értékeld újra és tedd rendbe a személyes éledet

Néha úgy érzed, kezdesz szétesni? Ne ijedj meg, lehet, hogy egy is változásra van szükséged. Hagyd magad mögött a rossz érzelmekkel teli csomagokat és magadra koncentrálj. Merj szárnyalni, hiszen ki az, aki visszatarthatna?

Vízöntő – Alakíts ki egy új kapcsolatot valakivel

Komoly és tartalmas kapcsolatra vágysz? Egy, a tiedhez hasonló lélekre vársz? A bizalom kiépítése hosszú idő, de ha olyan személlyel teszed, akivel hasonlítotok, minden könnyebben fog menni. Add át magad a szeretetnek és nyiss valaki felé.

Halak – Tisztítsd ki a tested és lelked egyaránt

Sokszor rávetted magad a mozgásra, de mindig csak az elméleti síkig jutottál? Minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz a belekezdés. Ültesd a mozgást a mindennapi rutinodba és az életed sokkal kiegyensúlyozottabbá válik, és fejben is összeszedettebbé válsz.

Forrás:filantropikum.com

Hirdetés