Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Az apja megtiltotta, hogy igaz szerelmével összeházasodjon. 50 évvel később elképesztő felfedezést...

Az apja megtiltotta, hogy igaz szerelmével összeházasodjon. 50 évvel később elképesztő felfedezést tett!

Hirdetés

Első alkalommal szerelembe esni talán a legsebezhetőbb időszak egy ember életében. Janice Rude és Prentiss Wilson története hihetetlen és meglepő egyszerre. 50 év elteltével csodálatos dolgot fedeztek fel és bebizonyították, hogy soha nem késő küzdeni a szerelemért és a szívünkre hallgatni.

Amikor Janice és Prentiss találkoztak az egyetemen, azonnal egymásba szerettek. Azt viszont nem tudták, hogy ezt a szerelmet egyszer megszakítják közöttük.

Hirdetés

Janice már végzős biológus hallgató volt, amikor Prentiss az egyetemre került. A fiú tehetős családból való volt és a szülei kívánságának megfelelően ügyvéd akart lenni.

Janice-nek anyagiak terén nem volt ekkora szerencséje. Ugyan apja támogatta, de az a pénz így sem volt elég, hogy fedezze a kiadásait, ezért kénytelen volt dolgozni. Amikor éppen nem órán ült, az egyetemi menzán dolgozott. Ez volt az a hely, ahol először találkoztak a fiatalok.

A reggeli hozta össze őket

“Éreztem, hogy egymásnak vagyunk teremtve, már akkor, amikor először megpillantottam Janice-t.” – mondta Prentiss. “Minden reggel pontosan 6-kor ott voltam, hogy láthassam őt és beszélgethessünk kicsit.”

Prentiss úgy gondolta, hogy esélye sem volt a Janice-nél, aki idősebb volt nála, így csak titokban szerette őt, ám nem gondolta jól a dolgot.

Egyszer, amikor Prentiss nem jelent meg az iskolai vacsorán, Janice úgy döntött, hogy a kezébe veszi a dolgok irányítását és a kutatására indult. 240 km-t autózott Prentiss otthonáig.

Amikor megérkezett a fiú otthonába, a család éppen vacsorázott, de nagyon szívélyesen fogadták a váratlan, bájos vendéget.

Igaz szerelem szövődött közöttük

Egy idő után a dolog kezdett közöttük komolyra fordulni és úgy gondolták, hogy ideje összeházasodni. Még egy bejegyzést is közzétettek az újságban az eljegyzésről, de megírták, hogy még nincs kitűzve az esküvő dátuma.

Janice apja azonban nem repesett az örömtől

Nyilvánvalóvá tette lánya számára, hogy vagy Prentiss-t választja vagy a pénzt. Ugyanis, ha Prentiss-szel marad, akkor nem fogja tovább támogatni a tanulmányait. Janice továbbra is próbált találkozni szerelmével és az édesanyja is próbált rajtuk segíteni anyagilag, de nem volt elég. Az apja támogatása nélkül Janice-nek el kellett volna hagynia az iskolát.

“Próbáltuk megoldani a helyzetet, de úgy gondolom, hogy nem voltunk elég okosak.” – jegyezte meg Prentiss.

Végül a szerelmesek elszakadtak egymástól, külön úton folytatták tovább az életüket, más-más párral az oldalukon.

Az édesanyák titka

Prentiss anyukája mindig is odáig volt Janice-ért, ahogyan Janice anyukája is a fiúért. Különös módon a két édesanya egy hónap különbséggel hunyt el, 50 évvel a fiatalok elválását követően. Mindketten felfedezték, hogy anyjuk laminálva őrizte a pénztárcájában az eljegyzési bejelentőjüket. Mivel mindketten rábukkantak erre a “kincsre”, azonnal eszükbe jutott, hogy mi lehet a másikkal.

Újra együtt boldogan

Amikor Janice és Prentiss újra találkoztak, elköltöttek egy közös reggelit és rájöttek, hogy az érzéseik egy cseppet sem változtak egymás iránt. Az első találkozásukat követően 6 hónappal összeházasodtak. Úgy döntöttek, hogy újra megjelentetik az újságban az eljegyzést azzal a megjegyzéssel, hogy “A dátum is ki van tűzve.”

www.tudasfaja.com

Hirdetés