Kezdőlap EGÉSZSÉG Az apa köhögött, fájt a feje, dugult az orra. Mikor hetekkel később...

Az apa köhögött, fájt a feje, dugult az orra. Mikor hetekkel később kórházba ment, örökre megváltozott az élete!

Hirdetés

Amikor Shawn Borrough elkezdett csúnyán köhögni, akkor nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget, hiszen úgy vélte, hogy legrosszabb esetben influenzája van. Akkor még nem tudta, hogy ez az “influenza” az egész életét meg fogja változtatni. 

 

Hirdetés

A büszke 4 gyermekes édesapa a tüneteivel – köhögés, fejfájás, orrdugulás –  nem sokat foglalkozott és a felesége is úgy gondolta, hogy egyértelműen influenzáról van szó. Egyikük fejében sem fordult meg, hogy a háttérben valami súlyosabb dolog áll.

Az állapota ugyan csak rosszabbodott, ám Shawn egyértelműen visszautasította, hogy orvoshoz menjen és továbbra is járt dolgozni napi 12 órában, hogy a családját támogassa.

Minden a legnagyobb rendben volt, az életveszély jelei nem mutatkoztak, egészen szilveszter éjjeléig, amikor tragédia ütött be. Shawn egyre nehezebben lélegzett és azonnal a sürgősségire sietett, ahol egyből megkezdték a kezelését.

Kiderült, hogy a férfi tünetei nem influenza miatt jelentkeztek, hanem egy súlyos tüdőgyulladás miatt. Ekkor a veséje már nem működött megfelelően és a fehérvérsejt száma is megemelkedet.

Az orvosok szerencsére teljesen biztosak voltak a dolgukban és megnyugtatták a családot is, hogy a kezelés kockázatok nélkül rendbe fogja hozni Shawn-t, ám így is lélegeztető gépre kellett kerülnie egy időre és hosszabb kórházi megfigyelésre szorult.


Jennifer, Shawn felesége ezután mindenkit figyelmeztetett arról, hogy mennyire veszélyes lehet fittyet hányni a tünetekre és akkor is érdemes orvosi kivizsgálásra menni, ha 100% biztosak vagyunk abban, hogy influenzánk van.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés