Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az anya 4 éves fia sírját látogatja meg és teljesen összeomlik attól...

Az anya 4 éves fia sírját látogatja meg és teljesen összeomlik attól amit lát

Szülőként a legrosszabb, ami történhet veled, hogy el kell temetned saját gyermekedet. Nem is tudjuk elképzelni, hogyan lehet ezt feldolgozni szülőként.

 

 

Sajnos pontosan ez történt az édesanyával Jo Corbett-tel, akinek négyéves gyermeke halt meg. DE a temetés után három nappal egy másik sokk érte őt, a sírkő ugyanis eltűnt, írta a Daily Mail.

Kisfia Max Corbett-Gardener négy éves korában epilepsziás roham következtében meghalt. Az édesanya sokáig gondolkodott, milyen sírkövet csináltasson fia emlékére. Végre sikerült egyet kiválasztania és meg is csinálták 4 580 dollárért (kb. 1,3 millió forint).“Különleges formát szerettem volna választani, ezért lett csillag alakú, magyarázta az édesanya a Daily Mail-nek.

A bánatát még az is tetézte, hogy a temetés után három nappal eltűnt a sírkő.

“Fogalmam sincs mi történhetett. A polgármesteri hivatal nem tudott semmit, a temetőőr azt mondta eltávolították. Ha piszkos, ápolatlan lett volna, azt mondom megértem, de ez nem így volt, mesélte az anya a Daily Mail-nek.

A hölgy jelentette az esetet Malvern polgármesteri hivatalánál másodszor is. Az édesanya gyermekét a többi elhunyt családtag mellé temette és nem külön a gyerek temetőbe.

Azt a választ kapta, hogy a sírkőt többen nem oda illőnek és tiszteletlennek találták. A sok bejelentés miatt pedig eltávolították azt. Azt is mondták, hogy a forma nem felel meg a követelményeknek. A temetőben dolgozók azt mondták az édesanyának, nem volt könnyű döntés de muszáj az előírásokat betartani.A város vezetése most megpróbál egy másfajta sírkövet készíttetni de sajnos az édesanya és családja részére ez csak még nagyobb szomorúságot okoz a kisfiú halálát követően. Az anya így nyilatkozott az esetről:

“Ez a sírkő sokat jelent nekem és a családomnak is. De most harcolni fogunk, hogy visszaszerezzük. Igazán szörnyű helyzet ez mindannyiunk számára. Mi csak egy nyugodt helyet szeretnénk a temetőben, ahol gyászolhatunk, mondta a Daily Mail-nek.

Reméljük, hogy olyan megoldást találnak, ami mindenki számára elfogadható lesz. Így Max megkapja a neki járó sírkövet.

Forrás:csodalatos.co

loading...