Kezdőlap EZOTÉRIA Az alsó vagy a felső ajkad vastagabb? Vigyázz, mert ezt árulja el...

Az alsó vagy a felső ajkad vastagabb? Vigyázz, mert ezt árulja el rólad!

Hirdetés

Attól függően, hogy valakinek milyen a szeme színe, az ajka, füle, vagy orra formája különböző személyiségjegyek jellemzőek rá. A szakértők szerint abból, hogy az alsó, vagy felső ajkunk a dominánsabb, domborodik ki jobban, jellemző tulajdonságainkra következtethetünk.

Fogjunk egy tükröt, és nézzük meg, hogy az alsó, vagy felső ajkunk a hangsúlyosabb, melyik emelkedik ki jobban. Van akinek pl. a felső ajka dúsabb, az alsó pedig épp csak vékony vonalszerű, és fordítva. Ettől függően más és más személyiségjegyek jellemzőek ránk.

Hirdetés

1.Ha a felső ajkunk a hangsúlyosabb

Akit a természet vastagabb felső ajkakkal áldott meg az egy őszinte, és kedves személyiség. Nem szereti azokat az embereket, akik nem nyíltak, őszinték, és állandóan rejtegetik érzéseiket, véleményüket.

Kissé naiv alkat, hiszen önmagából kiindulva állandóan azt feltételezi, hogy az emberek őszinték, és jóindulatúak. Nagyon jószívű, és segítőkész. Életvidám, és optimista, minden nap úgy él, mintha ez lenne az utolsó nap az életében. Nagyon sok barátja van, igen kellemes a társasága.

2.Ha az alsó ajak hangsúlyosabb

Egy igazi gondolatolvasó, mindig kitalálja mások érzéseit, és kívánságait. Kiváló üzletvezető, logikus gondolkodású, és racionális érvei által képes gyorsan meggyőzni az embereket. Erőssége az írás, gondolatait gyakran veti papírra. Nagyon jó az emlékezőtehetsége.

Nem szereti a nagy társaságot, ezért néha magányosnak tűnhet, de nagyon szeret egyedül lenni, ilyenkor leginkább olvasással, tanulással tölti az idejét. Minden apróságot képes azonnal értékelni az életben, imád szórakozni, de fontos számára az elmélyülés, befele fordulás is.

Hirdetés