Kezdőlap EZOTÉRIA Az 5 legtitokzatosabb csillagjegy, akiket egy életen át sem lehet kiismerni!

Az 5 legtitokzatosabb csillagjegy, akiket egy életen át sem lehet kiismerni!

Vannak emberek, akik nem sokat mutatnak meg magukból, főleg, ha először találkozunk velük, nagyon zárkózottnak tűnhetnek. Az biztos, hogy nem ők lesznek egy társaságban egy középpontban, és sokszor számos titok is övezi őket.

Bak

Sokszor folyamodik különböző trükkökhöz annak érdekében, hogy tervei sikerüljenek. Úgy gondolja, hogy sikerességének egyetlen titka az, ha nem beszél a terveiről. Sokszor hallgatja el az igazságot, de az is előfordul, hogy mások ötleteit formálja át saját sikeri eléréséhez. A titkolózás nagymestere, szinte soha nem játszik tiszta lapokkal.

Szűz

Soha ne hidd azt, hogy igazán ismersz egy Szűz csillagjegyű személyt, mindig lesznek olyan titkai, amikről senkinek sem beszél. Nagyon meggyőző, és annyira őszintének tűnik, hogy nehezen lehet elképzelni, hogy titkolózna. Vannak olyan titkai, melyeket a sírig cipel magával.

Bika

Úgy gondolja, hogy bizonyos témák túl személyesek ahhoz, hogy azt másokkal is közölje, éppen ezért nagy szakértelemmel rejti el mindig az érzéseit. Például a pénzügyeiről sem szívesen beszél, az is előfordulhat, hogy nyer a lottón, és még a házastársának sem mondja el, csak miután megvette a Maldív-szigetekre a repülőjegyet.

Vízöntő

Nagyon sokat képes beszélni, de önmagáról egyáltalán nem szívesen beszél. Tőle aztán biztos nem fogod megtudni, hogy mikor volt először szerelmes, vagy miért vált el. Mivel nehezen fogadja a negatív kritikát, ezért inkább nem árul el sok részletet az életéről. Azért is titkolózik, hogy meg tudja őrizni a személyes szabadságát, és függetlenségét, fél a kiszolgáltatottságtól. Nagyon szkeptikus tud lenni bizonyos témákkal, és emberekkel kapcsolatosan, ezért inkább befele fordul.


Skorpió

Minden bizonnyal a Skorpió a legtitokzatosabb csillagjegy az összes közül. Úgy tűnik állandóan titkol valamit, és sokszor azzal a hátsó szándékkal, hogy keresztbe tegyen másoknak. Kissé zaklatott a lelkivilága, állandóan attól retteg, hogy a múltjából előbukkannak a sötét titkai. Főleg a párkapcsolat elején titkolózik sokat, ugyanis nem képes megbízni senkiben igazán.

tudasfaja.com

loading...