Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az 5 legmakacsabb csillagjegy. Te köztük vagy?

Az 5 legmakacsabb csillagjegy. Te köztük vagy?

A makacsság egy olyan személyiségjegy, amit nehezen lehet besorolni a jó vagy a rossz kategóriába. Azok, akik rendelkeznek vele, ügyesen a védelmére tudnak kelni, de ettől még nem lesz egyszerűbb velük szót érteni.

 

A követező csillagjegyeknek nem veleszületett tulajdonságuk a kompromisszum készség. Lássuk, hogy kik ők!

Kos

Ha valamit bizonyítaniuk vagy védelmezniük kell, akkor kiállnak mellette az utolsó lélegzetvételükig. Érdekes azonban, hogy ha szerelembe esnek, teljesen képesek megváltozni e tekintetben. Ilyenkor hajlandóak hallgatni a párjukra és megfelelni az elvárásainak.


Skorpió

Szeretik, ha minden a tervek szerint alakul, a terv pedig természetesen tőlük kell, hogy származzon. Ha valaki bele akar rondítani ebbe a tökéletességbe, akkor azzal harcolni fognak a végsőkig. Jobb, ha félre állsz az útjából.

Bika

A szokások rabja tud lenni. Mindent a maga megszokott módján tesz és gondol és kifejezetten nehéz megváltoztatni a véleményét vagy a viselkedését. Soha nem fog feladni egy hőn szeretett szokást, csak azért, mert valaki szerint máshogyan jobb lenne neki. Még akkor sem, ha tényekkel támasztja alá az érvelését az illető.

Rák

Egy Rák soha nem fog dühödten szembeszállni veled és bizonygatni az igazát, sőt lehet, hogy még helyeselni is fog neked. A végén azonban úgyis aszerint fog cselekedni, ahogyan azt elképzelte. Kevesen fedezik fel náluk a makacsságot, de határozottan bennük van, csak ügyesen palástolják.

Vízöntő

A szabadságszerető jegy, akik soha nem fog kijönni azokkal, akik meg akarják szabni neki, hogy mit tegyen vagy, hogy milyen döntéseket hozzon. Ő aztán nem fog mások hóbortjainak behódolni, hiszen azzal a saját eredetisége felett mondana ki halálos ítéletet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...