Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az 3 legveszélyesebb csillagjegy – Ezekkel a férfiakkal csak óvatosan!

Az 3 legveszélyesebb csillagjegy – Ezekkel a férfiakkal csak óvatosan!

Melyik nő ne szeretné megtalálni az igazit? A boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat eszményképe mindenki szeme előtt ott lebeg, ez azonban mindkét féltől egyenlő arányú elköteleződést, kompromisszumkészséget és odaadást igényel.

 

Az asztrológia oldaláról tekintve a dolgot, sajnos vannak olyan csillagjegyek, akikkel az ilyen típusú boldogság elérése igazi kihívásnak számít. Ha a következő férfiakkal készülsz elköteleződni, fel kell kötnöd a szoknyádat!

1# Kos

A csökönyös, keményfejű Kos szinte képtelen kompromisszumot kötni. Létezik az ő véleménye, ami természetesen mindig helyes és azon kívül ott van a többi, helytelen vélemény.

Ha nincs igaza, azt még akkor sem látja be, ha ő maga is tisztában van vele. Olyannyira lobbanékony, hogy azt elég elviselni. A párja úgy érezheti, hogy folyamatos készenlétben kell lennie, mert nem tudja, mikor változik át kedves, jópofa figurából türelmét vesztett dühöngővé.

2# Skorpió

Nagyon kritikus és kifejezetten uralkodó. Folyamatosan tudni akarja, hogy hol vagy, mit csinálsz, miért nem veszed fel a telefont, kivel töltöd az idődet. Ő akar a domináns fél lenni a kapcsolatban. Vele az egyenlőségről ne is álmodj.


Abban biztos lehetsz, hogy te vagy a mindene, ha téged választ, de ennek bizony meg is van az ára, ami nem más, mint a szabadságod.

3# Vízöntő

Egy olyan szabad szellemű természetről van szó, aki nem tűri, ha irányítani akarják, ami persze nem is volna olyan nagy gond, viszont felelősséget sem igazán szeret vállalni semmiért.

Ő aztán biztosan nem fog rád akaszkodni, cserébe ne is várj el tőle romantikus megmozdulásokat és érzelmes megjegyzéseket. Szereti, ha egy kapcsolatban is megőrizheti a szabadságát és a maga ura lehet. Ne akarj rajta számon kérni semmit.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...