Kezdőlap AKTUÁLIS ÁTVERÉS! Soha többé nem kapod vissza a pénzed, ha innen rendelsz

ÁTVERÉS! Soha többé nem kapod vissza a pénzed, ha innen rendelsz

Hirdetés

Az internetes átverések egyre gyakoribbak és egyre kifinomultabbak. Legutóbb egy Facebook-csoportban osztottak meg egy megdöbbentő történetet, amely rávilágít arra, hogy mennyire fontos óvatosnak lenni az online vásárlások során.

 

Hirdetés

A poszt bejegyzője arról számolt be, hogy sokan rákattintanak olyan hirdetésekre, amelyek alacsony áron kínálnak márkás termékeket, általában ázsiai eladóktól. Az emberek megrendelik a terméket, de amikor megkapják, rájönnek, hogy a valóságban teljesen más, hamisított vagy rossz minőségű árucikkról van szó.A legnagyobb probléma az, hogy ezeket a hamis termékeket nem lehet reklamálni vagy visszaküldeni, mert nincs megadva visszaküldési cím vagy egyéb elérhetőség. Azoknak, akik mégis megpróbálnák reklamálni a terméket, gyakran nehézségekbe ütköznek, és hosszú procedúra vár rájuk.

Ezért rendkívül fontos, hogy mindenki figyeljen oda az online vásárlások során. Érdemes alaposan átnézni az adott weboldal Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, valamint megnézni, hogy hol van bejegyezve a cég, és elérhető-e telefonos vagy e-mail kapcsolat. Ezek az információk segíthetnek elkerülni az átveréseket és a csalásokat.Az alábbi videóban további fontos tanácsokat is találhatunk arról, hogyan kerülhetjük el az online átveréseket és hogyan védekezhetünk ezekkel szemben. Az online biztonság és az óvatosság mindig elsődleges fontosságú, különösen az internetes vásárlások során.

Hirdetés