Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az apuka bedobott pár gyógyszert a babának az exénél – A szíve...

Az apuka bedobott pár gyógyszert a babának az exénél – A szíve megszakadt attól, amit ott talált

Hirdetés

Néha szükségszerű, hogy egy pár szétváljon, ha boldogan akarják folytatni az életüket, amelyet sok próbálkozás után együtt sajnos nem tudnak elképzelni. Ha gyermek is érintett a dologban, még nehezebb az ügy, de mégsem lehetetlen.

 

Hirdetés

Brandon Carpenter és exfelesége esetében is hasonló a helyzet. Rájöttek, hogy a legbölcsebb döntést az elválás jelenti számukra és kislányukat megosztottan nevelik tovább.

Brandon úgy vélekedik, hogy a különválás nem egyenértékű azzal, hogy a másik felet idegenként vagy rosszabb esetben ellenségként kell kezeljük, különösen, ha van egy közös gyermekünk is.

A fiatal apuka bebizonyította a világnak, hogy a különválás után is kimutathatja az ember a gyermeke felé legnagyobb szeretetét és volt párja felé teljes tiszteletét.

Egyik nap az exe megkérte rá, hogy dobjon már be hozzájuk pár gyógyszert a kislányuknak, amit Brandon készséggel meg is tett, ám amit a lakásban talált, attól a szíve majd megszakadt.

Habár a kamra meg volt pakolva bébiételekkel és minden egyébbel, amire a kislánynak szüksége lehet, a hűtőbe betekintve semmi mást nem talált csak pár üveg vizet.

Az eset hatására azonnal akcióba lendült, egyenesen egy szupermarketbe ment, ahol bevásárolt a volt feleségének.


A tapasztalatát egy Facebook posztban is megosztotta a világgal, ami futótűzként terjedt tovább:

“Főállásban dolgozik, utána pedig a lányunknak viseli gondját. Fizeti a számlákat és egy autó törlesztőjét is. Eldöntöttem, hogy ma bevásárolok neki, hogy az elkövetkező hetekben legyen mit ennie. Csak azért, mert már nem vagyunk együtt, nem jelenti azt, hogy nem segíthetek neki, ha szükséget szenved valamiben.” – írta Brandon.

Brandon azt is elmagyarázta, hogy mindezt lánya édesanyja iránti tiszteletéből teszi és tudja, hogy csak egy boldog anya teheti boldoggá a gyermekét.

“Ha a tudom, hogy a gyermekemnek jó anyukája és a tőle telhető legtöbbet megteszi a lányunkért, az engem boldoggá tesz. Lehet, hogy néhányan úgy vélekednek, csak a lányommal kellene törődnöm, de szerintem ez gyerekes hozzáállás. Ideje felnőnünk és felelősséget vállalnunk az életünk minden egyes aspektusáért.” 

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés