Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Angyali üzenet novemberre: érdemes lesz megfogadni!

Angyali üzenet novemberre: érdemes lesz megfogadni!

Novemberben sem hagynak az angyalok útmutatás nélkül minket, erre a hónapra is megmutatják mit kell tennünk, hogy lelkileg jól viseljük ezt a hónapot.

Az Angyalok novemberre az üzenik, hogy ne foglalkozzunk többé a múlttal, inkább éljünk a jelenben, és egyszerűen koncentráljunk a szép, pozitív dolgokra, mert ezek összessége, észrevétele ad értelmet életünknek.

Mihály arkangyal azt mondja, hogy minden nehéz helyzetben az imádkozás nagyon sokat segít. Mindig a dolgok jó oldalát nézzük, mert bármennyire hihetetlen is, ott vannak. Kérjük a gyógyító erőket, főleg édesanyánkét, de ha ő már nem él, akkor imádkozzunk hozzá, hogy küldjön segítséget. Szólítsuk meg a Szűzanyát, hogy segítsen a bajban, gyógyítsa be a sebeket és teremtsen lehetőséget a kreatív energiák létrejöttéhez. Ahhoz, hogy lelkileg egyensúlyba kerüljünk, gyakorolnunk kell. Legyünk pozitívak, és kövessük az álmainkat, ez is nagyon fontos tényező, hogy életünk kiteljesedhessen.

A hónap első része

November 11-ig az Angyalok azt ajánlják, hogy vizsgáljuk át mélyen lelkünket, keressük meg a hibákat, a sebeket és koncentráljunk azok begyógyítására. Készítsünk leltárt, és a sérelmeinket írjuk le egy papírra, majd dobjuk ki a szemetesbe. Ezáltal lelkünk megtisztul, felszabadul. Ugyanígy kell eljárni a félelmeinkkel is, hiszen nagyon fontos, hogy azokat is kiiktassuk magunkból. A bőség MI, saját magunk vagyunk, nem pedig a pénz és az anyagiak. Tisztítsuk meg magunkat a szeretet, a béke energiáival, és minden nap úgy éljünk a földön, hogy legalább egy jó dologra gondolunk, hiszen már ez is jelentősen hozzájárul életvitelünk, mentalitásunk jobbításához.

A hónap középső része

November 12-től egészen 22-ig végezzünk nagytakarítást, úgy a lakásunkban, mint a lelkünkben. Vegyük sorra az emberi kapcsolatainkat, és tegyünk rendet közöttük, döntsük el, hogy kivel milyen viszonyt fogunk ápolni. Elsősorban magunkban kell rendet rakni, mivel másokat úgy sem tudunk megváltoztatni. Sokkal hatásosabb a lelki takarítás, ha leülünk és kiírjuk magunkból a rossz érzéseket. Az Angyalok szerint az írás egy jóval erősebb, hangsúlyosabb cselekedet, mint a beszéd, hiszen az írás révén konkrétan megjelennek az érzéseink a papíron. Miután végeztünk az írással, lelkünk megkönnyebbül, felszabadul. Ne felejtsük el: megérdemeljük azt, hogy békében, könnyű szívvel, szeretetben, boldogságban éljünk.

A hónap utolsó része

November 22-től egészen a hónap utolsó napjáig, nyugalom lesz úrrá rajtunk. Örülni fogunk annak, hogy nem vagyunk egyedül az életben, és a fény, az Univerzum, az Angyalok ott vannak mindig mellettünk. Ne döntsük fontos dolgokról. Képes leszünk megállni a lábunkon, úgy, hogy közben hiszünk egy felső hatalomban, erőben, ami vigyáz ránk. Sok ajándékban lesz részünk ebben a hónapban, figyeljünk rájuk!

loading...