Kezdőlap EZOTÉRIA Amit szinte mindenki rosszul tud: ezt jelenti valójában, ha valaki meghal álmodban!

Amit szinte mindenki rosszul tud: ezt jelenti valójában, ha valaki meghal álmodban!

Amióta a világ, világ az emberiség nagy jelentőséget tulajdonít az álmoknak, és azok magyarázatának. Vannak, akik álmai által magyarázzák hétköznapjaik történéseit, mások pedig nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget annak, hogy éppen mit álmodtak.

Mit jelent az, ha valakivel halállak kapcsolatos álmunk volt?

Ha azt álmodjuk, hogy valamelyik ismerősünk hozzátartozónk meghalt, nem kell egyből kétségbeesni, ugyanis a halállal kapcsolatos álmoknak számtalan jelentése lehet.

Ha azt álmodod, hogy a szüleid meghaltak, akkor azt jelenti, hogy attól rettegsz, el fogod veszíteni őket. A másik jelentősége ennek az álomnak az lehet, hogy elérted a felnőttkor, és az önállósodás küszöbét.
Ha azt álmodod, hogy meghalt a testvéred, azt jelenti, hogy hiányzik neked. Lehetséges, hogy távol vagytok egymástól, és azt szeretnéd, hogy közelebb legyen.

Változás a való életben!

A halállal kapcsolatos álmok a hétköznapi változásokra is utalnak. Jelzik, hogy eljött az ideje, hogy lezárj egy fejezetet az életedben, hiszen egy másik kezdődik. Más munkahelyet szeretnél, és azt álmodod, hogy meghalt egy közeli ismerősöd, vagy családtagod? Ez azt jelzi, hogy a változás, vagyis az új munkahely hamarosan a átrendezi az eddig életed.

Félsz, hogy elveszítesz valakit!

Nagyon sokan álmodják azt, hogy egy számunkra fontos személy meghalt. Ez azt jelenti, hogy az illetőt, nagyon szereted, és félsz, hogy elveszíted.

Bűntudat érzése

Ha a hétköznapokban bűntudatod van, elmulasztottál valamit megtenni, vagy olyan dolgot tettél, ami nem helyénvaló, akkor álmodhatod azt, hogy meghalt egy közeli személy.

Ha egy meghalt ember még mindig befolyásolj az életed

Sokan élik úgy felnőtt életüket, hogy azért nem tesznek meg ezt vagy azt, mert, hogy a már elhunyt szüleik ehhez mit szólnának. Az irányító szülők hatalma sokszor még a síron túl is tart. Ilyenkor a felnőtt “gyerek” gyakran álmodik elhunyt szüleivel.

Félsz, hogy nem fogsz rá emlékezni

Ha valaki már rég meghalt, és attól rettegsz, hogy már nem fogsz emlékezni rá, akkor bizony előfordulhat, hogy gyakran álmodsz vele.

Lehetséges, hogy várandós vagy

Nagyon sok nő, amikor még nem tudja biztosan, de már várandós, egy elhunyt, közeli családtaggal vagy egy ismeretlen elhunyt személlyel álmodik.

tudasfaja.com

loading...