Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Amikor a férfi 3 hónap kóma után felébredt, felesége bevallott neki egy...

Amikor a férfi 3 hónap kóma után felébredt, felesége bevallott neki egy titkot, amitől zokogni kezdett

Hirdetés

Ezt a napot egy életre megemlegeti.

 

Hirdetés

Tavaly márciusban Joseph Cullen influenzaszerű tünetek és borzasztó migrén miatt betegszabadságra ment. A 29 éves brit programozó azt gondolta, egyszerű megfázással van dolga, kiheveri. Ám egyszer csak összeesett.

Mentő vitte kórházba, ahol állapota egyre romlott: kezét és lábát nem tudta mozgatni, az agya felduzzadt. Az orvosok úgy döntöttek, mesterséges kómába helyezik, amíg kiderítik, mi a baj. A vizsgálatok szerint Joseph autoimmun agyvelőgyulladást kapott, nagy volt az esélye, hogy már sosem ébred fel. Párja, Billie Smith végig a kórházi ágya mellett imádkozott szerelme életéért, hátha megtörténik a csoda.

Három hónap után a szteroidos kezeléseknek hála a férfi magához tért. Az első, amit meglátott, Billie volt – és a gömbölyödő pocakja. Nem tudta hova tenni. A nő ekkor közölte vele, hogy jó, hogy végre felébredt, mert 4 hónapos terhes.


Joseph örömkönnyekben tört ki. Billie elmondta neki, hogy két nappal azelőtt tudta meg, hogy babát vár, hogy mesterséges kómába helyezték, és csak akkor akarta neki elmondani, ha már jobban lesz. Aztán december megszületett Joseph és Billie harmadik gyermeke, Poppy (két fiuk van, a 3 éves Charlie és a 6 éves Ryley).

 

A férfi még mindig nem épült fel teljesen: a lábait nem tudja mozgatni, de a karjait már igen, így a karjában tudja tartani gyönyörű kislányát. Ha minden jól megy, Joseph augusztusban már hazamehet a családjához. – Alig várom azt a napot. Csodás lesz újra a gyerekeimmel lenni – mondta az immár háromgyermekes apuka.

Forrás:blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés