Kezdőlap EGÉSZSÉG Álmatlanság, hajhullás, és körömproblémák ellen is hatásos ez a módszer!

Álmatlanság, hajhullás, és körömproblémák ellen is hatásos ez a módszer!

Hirdetés

Ha hosszú ideje álmatlansággal, hajhullással, vagy körömproblémákkal küzdesz, itt az ideje, hogy tégy valamit az egészséged érdekében! Ezen problémák hátterében a mellékvesék nem megfelelő működése is állhat.

A mellékvesék fontos szerepet játszanak a megfelelő hormonális működés szabályozásában, a stressz csökkentésében, az immunrendszer erősítésében, az anyagcsere-működés, és a vérnyomás szabályozásában.

Hirdetés

Ha a mellékvese túl kevés, vagy túl sok hormont termel, különböző betegségek alakulhatnak ki. Ilyenek például az alvási problémák, a köröm megvékonyodása, töredezése, a hajhullás, -vékonyodás.

Az alábbi természetes keverék segítségével újra helyreállíthatjuk a mellékvesék megfelelő működését.

Hozzávalók:

  • 2 dióbél
  • 2-3 szárított petrezselyemlevél
  • 3 evőkanál méz
  • ¼ teáskanál gyömbér por
  • 1 marék mazsola

Elkészítés:

A dióbelet, és a szárított petrezselyemet egy mozsárban összetörjük. A keletkezett port egy kis tálban keverjük el a mézzel, és a gyömbérporral, majd adjuk hozzá a mazsolát is.

Reggeli előtt vegyünk be 2 kávéskanállal a keverékből, egy héten 2-3 alkalommal ismételjük meg. A hatás 2-3 héten belül érezhető lesz már.

Sokkal több energiánk lesz, könnyebben alszunk, erősebb lesz a körmünk, és a hajunk, és a feszült helyzetek sem fognak annyira kikészíteni.

Hirdetés