Kezdőlap EZOTÉRIA Add össze születési dátumod és megtudhatod milyen céllal születtél le a Földre!

Add össze születési dátumod és megtudhatod milyen céllal születtél le a Földre!

A születésed alapján nagyon fontos tulajdonságokra, és személyiségi jegyekre lehet következtetni Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen is vagy igazából, végezd el az alábbi tesztet!

Írd le egy papírra, hogy mikor születtél, és add össze a számjegyeket, majd olvasd el az elemzést. Mutatunk egy példát!

1950. március 20.

20 + 3 + 1950 = 1973
1 + 9 + 7 + 3 = 20
2 + 0 = 2

1.Eredeti

Mindig eredeti, és különleges ötleteid vannak. Érdekes módon közelíted meg a dolgokat, nem szereted a sablonos, megszokott dolgokat. Őszinte véleményedet igyekszel diplomatikusan tálalni. Született vezető típus vagy, szeretsz kezdeményezni. Meg kell tanulnod azonban, hogy mások elképzeléseit is el tudd fogadni.

2.Figyelmes

Tisztában vagy azzal, hogy mire van szüksége a legjobb barátaidnak, és igyekszel mindig a kedvükbe járni. Intuitív és elemző személyiség vagy, nem szereted a magányt. Fontosak számodra a barátaid, és a párod, de inkább egyedül maradsz, mint hogy egy nem megfelelő kapcsolatban tengődj. Növeld az önbecsülésed, és próbáld meg szabadon kifejezni önmagad.

3.Lelkes

Egy igazi társasági lény vagy, mindenkit azonnal elbűvölsz kreativitásoddal, romantikus életszemléleteddel, és lelkes hozzáállásoddal. Szereted boldognak látni a körülötted levő embereket, és ezért mindent meg is teszel. Nagyon közkedvelt vagy, de meg kell tanulnod egy reálisabb szemszögből szemlélni a világot.

4.Konzervatív

A hagyományos világnézetért rajongsz, igen nehéz téged kimozdítania komfortzónádból. A változások megrémítenek, és nehezen találod meg újra a középpontodat. Próbálj meg egy kicsit rugalmasabb lenni!

5. Nonkomformista

Ki nem állhatod a szabályokat, a korlátozásokat, és a rutint. Minden új helyzetben megtalálod a fejlődési lehetőséget, szereted az új helyzeteket, állandó tanulási vágy van benned. Tanuld meg elfogadni mások véleményt is, ne legyél annyira önfejű.

6.Romantikus

Csak akkor működik az életed, ha jól érzed magad a bőrödben. Bármilyen kis probléma esetén azonnal összeomlassz. Fontosak számodra a családi kötelékek, de vigyázz, mert nagyon befolyásolják mások a döntéseidet. Próbálj egy kicsit magad ura lenni, ne mindig másoktól várd a változást. Tanulj meg különbséget tenni aközött, amin lehet változtatni, és aközött, amit jobb, ha elfogadsz.

7. Intelektuális

Ne keresd mindenkiben a hátsó szándékot, fogadd el, hogy vannak még igazán jóindulatú emberek. Filozófus alkat vagy, mindig elemzel és megkérdőjelezel. Próbálj egy kicsit racionálisabban mozogni a világban, hidd el, hogy az élet nagyon szép, csak egy kicsit a szemléletmódodon kellene változtatni.

8.Sikeres

Nagyon jó szakember vagy, könnyen eligazodsz a világban, és mindig jó döntéseket hozol. Arra törekszel, hogy jobbá tedd a körülöttedlevő világot. Objektív módon személed az életet, de meg kell tanulnod elfogadni mindenkit olyannak, amilyen.

9.Aktív

Nagylelkű és szeretetreméltó ember vagy, szeretsz mindig a középpontban lenni, és akkor vagy igazán boldog, ha irányíthatod az eseményeket. Néha olyan vagy, mint egy kaméleon, egyik percben kedves vagy, viszont a másik percben kiborulsz egy kis apróságtól.

tudasfaja.com

loading...