Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 7. – Ezekkel az emberekkel nagyon vigyázz ma!

Napi horoszkóp július 7. – Ezekkel az emberekkel nagyon vigyázz ma!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben gyakran megfontolod egy vita előnyeit és hátrányait is. Bizonyos értelemben ez segíthet könnyebbé tenni a megoldások feltárását, de sokan közületek nem fogják ezt megtapasztalni addig, amíg nem képesek nyitottak lenni.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy a vonzó kisugárzásod nem kérdés. Valamikor ősz után egy olyan időszakba lépsz be, ahol nagy eséllyel megtalálod az Igazit.

Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel képesek lesztek jobban nyitni egymás látásmódja felé. A párod sokkal inkább a gyakorlatias, míg te az érzelmi megközelítést alkalmazod.

Kos

Újítsd meg a kapcsolatodat egy szeretett személlyel, aki bebizonyítja számodra, hogy mennyire törődik veled és sok tanáccsal lát el téged. Sok dolog van, amit meg kell fogadnod tőle, még akkor is, ha a nagy részével nem értesz egyet. Lehet, hogy szeretnél visszavonulni egy kényes szituációból.

Bika

Hívd segítségül a képzeletedet, hogy a munkádat vagy egy bonyolult helyzetet meg tudj könnyíteni. Ugyanakkor lehetséges, hogy elérhetetlen célokat tűzöl ki magad elé. Próbálj meg némi realitást vinni a dologba, ha nem akarsz csalódni.


Ikrek

A személyes kapcsolataid révén egy olyan útra térhetsz rá, ahol jobban megérted, hogy mi zajlik most körülötted. Tudd, hogy semmi nincs kőbe vésve. Légy hajlandó néha kockázatot vállalni, ennek eredményeként az életed izgalmasabbá válhat.

Rák

Keress fel egy szeretett személyt, néhány barátot, akikkel el tudsz lazulni és önmagad lehetsz. A beszélgetések közben nagyon jól fogjátok érezni magatokat és olyasfajta intimitást tapasztaltok meg, amit csak a hosszú éves ismeretség adhat egy kapcsolatnak.


Oroszlán

Van egy projekt, amely sokkal fontosabb számodra, mint azt eredetileg gondoltad és ez megzavarhat téged. Egy szeretett személy frusztrált lesz és megpróbálja kivívni a figyelmedet. Tervezd el, hogy rendszeresen tartasz szüneteket és reagálsz a hívásaidra is.

Szűz

Talán a legjobb formádat szeretnéd mutatni egy közeli barátnak vagy hozzátartozónak. Mindketten nagyon jól fogjátok magatokat érezni együtt, amint képes vagy alább hagyni a védekezésedből. A benned élő gyermek sok mindenkit megörvendeztet majd, aki ma kapcsolatba kerül veled.

Mérleg

A kifejezetten társaságkedvelő természeted sok interakcióit igényel. Ugyanakkor, ha szeretnél egyszemélyes programot csinálni, a mai nap tökéletes volna rá. Miután elintéztél minden dolgot a tennivalóid listájáról, köréd gyűlnek majd az emberek. Rengeteg meghívásban lesz részed.

Skorpió

Sokan megkeresnek téged és számos választási lehetőséget ajánlanak fel. A kérdés csak az, hogy te mit szeretnél csinálni. Egyik barátod arra ösztönözhet, hogy vállalj kockázatot. Csatlakozz a szeretteidhez az egyik kedvenc helyeden. Nem fogod elhinni, amit ma este hallasz.

Nyilas

Ha féktelen tempót tartasz fenn, annak oka van. Sok dolgot és kifejezetten gyorsan fogsz elérni, de ne felejtsd el, hogy nyár van. Ez az időszak arra való, hogy minél többet légy kinn a szabadban. Mozdulj ki, még ha csak annyira is, hogy sétálsz egyet egy patak mentén vagy valami csendes helyen.

Bak




Ma belefuthatsz egy-két szóváltásba, de tudd, hogy minden rendben lesz később. A párkapcsolatod rendkívül feltüzel majd. Használd a józan eszed, értékeld a vágyaidat és képes leszel elkerülni minden lehetséges akadályt.

Vízöntő

Sok mindent el tudsz érni a mai nap folyamán, de hajlamos vagy sokszor megállni és alaposan megfontolni a döntéseidet, mielőtt cselekednél. A nap nagy részét egy kedves baráttal fogod eltölteni, aki sokat jelent neked. Ez a személy teljes mértékben megbízik benned, ahogy te is benne.

Halak

Lehet, hogy a mai napi terveidet a barátaid vagy családtagjaid át akarják írni, mert szeretnék, ha csatlakoznál hozzájuk. Tudd, hogy amit akarsz, az most elsőbbséget élvez. Csak annyit kell tenned, hogy ezt a barátaidnak is elmondod és hagyod, hogy ők jól érezzék magukat nélküled.

tudasfaja.com

Hirdetés