Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy ablakot és eláruljuk, hogy mi a legfontosabb számodra az életben!...

Válassz egy ablakot és eláruljuk, hogy mi a legfontosabb számodra az életben! Eltaláltuk a választ?

Sokan teszik fel maguknak a kérdést, hogy “vajon miért is születtem én erre a világra”. Van, aki hamarabb, mások pedig később, de előbb-utóbb mindenki rá fog találni arra, hogy mi dolga van a világon.

 

Az alábbi 3 ablak közül válaszd ki, melyik a legszimpatikusabb számodra, és megtudhatod, hogy mi a legfontosabb a világon!

1.

Számodra a legfontosabb a világon a munka, és, ha lehetne egész nap csak dolgoznál, hiszen abban látod a fejlődési lehetőséget. Kreatív, produktív, és sikeres személyiség vagy.

Azonban egészen boldog csak akkor tudsz lenni, ha minden nap megpróbálsz a munka után más dolgokra is fókuszálni. Másképp a magánéleted csődbe fog menni.

2.

Számodra nincs fontosabb a barátságnál, és a szeretetnél. Minél több szeretet tudsz átadni mások számára, annál jobban ki tudsz teljesedni. Boldogságodat az okozza, ha másokat boldoggá tehetsz.

Nagyon erős lelki gazdagsággal rendelkezel, teljesen másképp látod a világot, mint az átlagemberek. Próbáld átadni ezt a látásmódot másoknak is, hogy ők is teljesebbnek, és szebbnek lássák a világot.


3.

Ez az ablak azt jelenti, hogy számodra az első helyen a család áll. Azért születtél, hogy örülj, boldog légy, és kellemesen töltsd a Földi életed a családod, szeretteid, barátaid körében.

Oszd meg lelki és szellemi tudásodat mindazokkal, akiknek szüksége van a tapasztalatodra, bátorításodra, és együttérzésedre. Úgy tűnik a Földön neked van a legnagyobb szíved, és éppen ezért sok embernek szüksége lehet rád.

tudasfaja.com

loading...