Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS A volt férje és annak szeretője kigúnyolták a súlya miatt. Ezután olyat...

A volt férje és annak szeretője kigúnyolták a súlya miatt. Ezután olyat tett, amire legkevésbé számítottak.

Hirdetés

Mindössze 17 évesek voltak, amikor találkoztak. Randizgattak. Együtt jártak. Összeházasodtak. Született egy kislányuk. Úgy tűnt, ez a szerelem örökké tart.

Legalábbis ez volt, amit Betsy Ayala gondolt…majd két nappal 2013 karácsonya után minden megváltozott.

Hirdetés

Betsy megnézte férje mobilját és szörnyű felfedezést tett. Nem csak, hogy férjének titkos viszonya volt egy másik nővel, de ők ketten olyan üzeneteket váltottak, amiben Betsy súlyát is gúnyolták.

Ekkor Betsy olyan döntésre jutott, ami végérvényesen megváltoztatta az életét. Olyan volt ez számára, mint egy ütés a gyomorszájába. Betsy ekkor 119 kg-ot nyomott, közvetlen miután a lánya megszületett. Igyekezett lefogyni, de nagyon nehezen ment neki és ekkor hirtelen meglátta azt, ami minden nőt lesújt.

A férje telefonjában olyan titkos üzenetek voltak, amelyekből kiderült, hogy egyik kollégájával van viszonya és az is, hogy ő és szeretője kibeszélték Betsy-t a háta mögött a súlyfeleslege miatt.

Megsemmisültem. Elolvastam pár üzenetet a Facebookon, amiben tehénnek és kövérnek neveztek. Az egész világom szétesett.“-mondta Betsy.

Minden, erőfeszítes, amit addig tett a kapcsolatáért, a családjáért, a testsúlyáért, egy pillanat alatt semmivé foszlott.

De ahelyett, hogy dühében otthagyott volna csapot-patot és elrohant volna a lányával vagy gonosz bosszút forralt volna, Betsy megtalálta azt a dolgot, amire az energiáját összpontosítsa. Ez nem volt más, mint önmaga.

Minden edzés után sírni tudtam volna, de eldöntöttem, hogy ez nem határozhat meg engem és magam és a lányom miatt is változtatni fogok. Azt akartam, hogy büszke legye az anyukájára és példaképként tekintsen majd rám.“- mondta Betsy.

Egyszerűen nem engedhette meg, hogy a volt férjéé és a szeretőjéé legyen az utolsó szó. Ezért Betsy, aki gyerekkora óta küzdött a súlyfeleslegével, elhatározta, hogy megváltoztatja a szokásait.

Elkezdett egy tánccsoportba járni és zumba órákat vett a nővérével. Hamarosan rájött, hogy ezek az órák lehetővé tették számára, hogy a haragját máshol vezesse le.

Tartotta magát az edzéstervhez, majd elkezdett futni és súlyokat emelni. Néhány évvel később az átalakulása befejeződött.

Betsy nem csak, hogy 46 kg-ot vesztette a súlyából, de személyi edzővé vált és most olyan embereknek segít, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő volt.

Betsy ma már végre olyan személynek látja magát kívül és belül is, amire mindig is vágyott. Büszke arra, hogy olyan anyává vált, amilyenné mindig is akart a lánya számára.

És amennyire furcsán hangzik, annyira igaz is, hogy Betsy valóban hálás a volt férje megdöbbentő tettéért.

Őszintén érzem, hogy amit tett, áldás volt, mert különben olyan maradtam volna egész életemre, amilyen akkor voltam.“-mondta Betsy.

Betsy története bebizonyítja, hogy soha nem szabad feladni, mindig hinned kell magadban, bármennyire is nehéz a helyzet, hiszen végül minden negatív dologból valami pozitív sül ki.

Hirdetés