Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A világ legerősebb házi ránctalanító kréme, ami 1 hét alatt kisimítja a...

A világ legerősebb házi ránctalanító kréme, ami 1 hét alatt kisimítja a legmélyebb ráncokat is!

Hirdetés

Az ártalmas környezeti részecskék, a stressz, kimerültség, na és az évek múlása nyomot hagy az arcbőrön. Éppen ezért jó, ha teszünk ellene, és olyan krémet használunk, amely jót tesz a bőrnek, megfiatalít, na és természetes anyagokat tartalmaz.

 

Hirdetés

 

Ráadásul a következő otthoni krém nem kerül sokba és hatásos is.

Az első krémmel azonnali hatást érhetünk el, gyorsan kisimul az arcbőrünk, feszes és fényes lesz.

Szükségünk lesz:

  • 50 ml édes mandulaolajra
  • 2 evőkanál kókuszolajra
  • 2 evőkanál viaszra
  • ½ kiskanál E-vitaminra
  • 1 evőkanál shea vajraElkészítés:

Az összes hozzávalót tegyük bele egy befőttes üvegbe, keverjük össze, majd tegyük bele egy meleg vízzel teli kisebb fazékba. Ha szépen összevegyültek az alapanyagok és krémmé alakult az egész, öntsük az egészet kisebb dobozokba, majd tároljuk a hűtőben. Reggel és este kell bekenni az arcunkat ezzel a hatékony csodaszerrel, este a smink eltávolítása után.

A második krém nagyszerűen hidratál, főként a szemek környékét hozza rendbe. Szükségünk lesz: 2 evőkanál jojoba olajra, 1 evőkanál barackmag olajra, 1 evőkanál csipkebogyó olajra, 5 evőkanál méhviaszra, 5 csepp sárgarépamag olajra, 2 evőkanál rózsavízre.A rózsavízen kívül minden hozzávalót tegyünk bele egy befőttes üvegbe, majd az mehet bele egy meleg vízzel teli kisebb fazékba.

Kevergessük folyamatosan a krémnek valót, és mikor ez szépen összevegyült, adjuk hozzá a rózsavizet, majd öntsük kisebb tégelyekbe az egészet, hagyjuk kihűlni, majd tároljuk a hűtőben. Reggel és este kell a szem körüli területet körkörös mozdulatokkal bekenni.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés