Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A tini lány magának akarta szőkíteni a haját otthon, de a dolgok...

A tini lány magának akarta szőkíteni a haját otthon, de a dolgok szörnyű fordulatot vettek

A 19 éves Josie Laro nem szerette sötét hajszínét, mivel azok a hírességek és a közösségében azok az emberek, akiket nagyra tart, mind szőkék. Úgy gondolta, ideje, hogy ő is azzá váljon. Mivel arra nem akart költeni, hogy egy hajszalonban szakértő kezek végezzék a munkát, ezért vett magának a boltban szőkítőt és úgy gondolta, ő ezt megoldja otthon.

Josie azt hitte, hogy semmi gond nem lehet, átesett már szőkítésen kétszer is, ám ebben az esetben valamit elszúrt. Soha nem fogja elfelejteni, hogy milyen látvány fogadta, amikor levette a zuhanysapkát.

Égett szagot érzett, amitől rosszul is lett. Egyből a zuhanyzóba ugrott, hogy lemossa a hajáról a káros vegyszert, de mér késő volt. Ahogy végigfuttatta az ujjait a haján, azt vette észre, hogy nagy csomók maradnak a kezében és hullanak a földre. A vegyszer gyakorlatilag leolvasztotta a haját.

“Használtam már szőkítőt előtte, így soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. Nagyon hosszú hajam volt, így felkentem rá a szert, felvettem egy zuhanysapkát, hogy semmit ne kenjek össze vele és ennyi.”

“Azt vettem észre, hogy a fejbőröm 20 perc múlva égni kezdett. Levettem a sapkát, hogy megnézzem, mennyit szőkült a hajam és akkor megéreztem az égett szagot. Ekkor egyből a zuhany alá ugrottam és elkezdett kihullani a hajam. Csak sikoltoztam, hogy ez nem lehet, ez nem lehet!!! Teljesen kiborultam.”

Úgy nézett ki az egész, mint egy nagy csomó spagetti a zuhanyzóban. Rosszul lettem, úgy éreztem maga, mintha egy horrorfilmben lettem volna.”

Az elkövetkező három napban Josie ki sem tette a lábát otthonról és megfogadta, hogy soha többé nem szőkíti vagy festi a haját otthon.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...