Kezdőlap EZOTÉRIA A születésed napja megmutatja milyen életre születtél!

A születésed napja megmutatja milyen életre születtél!

Gondoltál már valaha arra, hogy a születési órádból megtudhatod, hogy milyen életed lesz, de arról is pontosabb képet kapsz, hogy milyen különleges személyiségi jegyekkel rendelkezel?

Most megtudhatod, hogyan vélekedik minderről a kínai asztrológia!

Ha a reggeli órákban születtél, nagyon barátságos vagy

A kínai szakemberek szerint az, aki 6:00-12:00 között született egy igencsak barátságos személyiség. Logikus gondolkodású, realista, racionalista, és a problémás helyzetekben is könnyen tud dönteni.

A karrier területén nagyon sikeres, viszont, ha valami jobb ajánlatot kap, akkor könnyen változtatja a munkahelyét. Mindenütt megállja a helyét, jól beilleszkedik, és tökéletes munkaerő. Ambiciózus, kitartó, és materialista. Ha megtalálja a megfelelő partnert, akkor együtt nagyon nagy dolgokat képesek létrehozni a világban.

Aki 12:00 és 18:00 óra között született, annak nagyon nagy az önbizalma, talpraesett, és mindent elér az életben, amit csak szeretne. Számára soha nem léteznek akadályok, nagyon sikeres személy.

Ha az esti órákban születtél, szereted a kalandokat

Aki 18:00 és 00:00 óra között látta meg a napvilágot az egy igen családcentrikus személy, mindent megtesz azért, hogy családja, és a hozzá közelállók jól érezzék magukat.

Bár nem mindig tud egyből megküzdeni az élet nagy nehézségeivel, de mindig bízik benne, hogy idővel minden megoldódik. Nagyon gondoskodó, kreatív, tökéletes szülő, és házastárs.

Aki éjjel született, szereti az élet kalandos, izgalmas oldalát, minden alkalmat megragad arra, hogy feldobja a monoton hétköznapokat. Nem szereti a szabályokat, korlátozásokat, eléggé önfejű, és konok.

tudasfaja.com

loading...