Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A szemétszállítók már azon voltak, hogy összezúzzák a hulladékot, amikor sikítást hallottak...

A szemétszállítók már azon voltak, hogy összezúzzák a hulladékot, amikor sikítást hallottak az egyik zsákból

Egy éve történt egy tavaszi napon, hogy két szemétszállító férfi szörnyű felfedezést tett, miközben a kötelező köreiket rótták Pennsylvania utcáin.

A munkájuk része, hogy a szemeteszsákokat a gyűjtő teherautó hulladékterébe bedobják, majd megnyomva a gombot, összezúzzák azt, hogy nagyobb terük maradjon a további begyűjtéshez.

Ekkor történt, hogy sikító hangot hallottak.

Szerencsére képesek voltak kiszedni a zsákot, mielőtt összezúzódott volna.

Sok igazi állatbarát létezik a világon, akik minden egyes teremtményt féltő gonddal óvnak és el sem tudják képzelni, hogy mi vihet rá egy embert arra, hogy kegyetlenül bánjon velük.

Emellett ott van az a tábor, aki minden valószínűség szerint lélektelen lényeknek tartja őket, akiket tárgyként lehet kezelni, pontosan, mint egy szemetet.

A szemétszállítók gyorsan kinyitották a zsákot, hogy megtalálják a nyugtalanító hang forrását. Ekkor derült ki, hogy egy szürke cica volt az, akinek a testét benzin borította be.

Azonnal a legközelebbi állatkórházba vitték, ahol az állatorvos, felmérve, hogy milyen rossz állapotban van szegény teremtés, egyből a megmentésén kezdett munkálkodni.

A cica ki volt száradva, alultáplált volt és nála rosszabb esettel már régen találkoztak.

Csodálatos Maisy-nek nevezték el, hiszen kész csoda volt, hogy megmenekült a halál torkából.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...