Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS A siket nő leteszi cipőjét a színpad mellé. Amikor megfordul, a közönség...

A siket nő leteszi cipőjét a színpad mellé. Amikor megfordul, a közönség sírni kezd! (videó)

Hirdetés

Ilyet még soha nem láttak.

 

Hirdetés

Mandy Harvey már 4 éves kora óta énekel. Semmi sem okoz nagyobb örömet neki, mint a zene.

Azonban 18 évesen nagy csapás érte a fiatal tehetséges lányt, összetört benne a világ, mivel egy kötőszöveti betegség következtében elvesztette hallását.

Úgy érezte, hogy emiatt álmai többé nem válhat valóra, de egy idő után rájött, hogy a zene még mindig egy részét képezi életének.

11 év csüggedés után a lány szinpadra lép, és megmutatja a világnak, hogy annak ellenére, hogy teljes mértékben elvesztette hallását, a zene még mindig benne él.

A zsűritagok kérdésére, hogy hogyan képes érzékelni a hangokat elmondta, hogy mezítláb veszi át a tempót, ritmust.

Míg az éneklésnél, úgy véli, az izmok emlékeznek, amikor használja őket. Erre koncentrál, miközben énekel. Angyali hangja és lénye teljesen elvarázsolta közönségét és bíráit is.

Simon Cowell a dal végén azt mondja a lány jeltolmácsára tekintve:

“Nem lesz szükséged tolmácsra ahhoz, hogy megértsd mi a véleményem az előadásodról!” – és hatalmasat csap az aranygombra, ami az azonnali élőadásba juttatását jelezi -, majd elismerően annyit mond: “Soha nem lepett még meg ennyire egy ember, lenyűgöző vagy. Megtaláltuk egymást!”

Ne add fel! Ez az üzenet, amit Mandy át szeretne adni énekével a hallgatóságnak. Igazán megérdemelte a vastapsot, hiszen csodálatra méltó a kitartása és a tehetsége.(Buzzblog)

Hirdetés