Kezdőlap EZOTÉRIA A Rákoknak a 2., az Ikreknek a 3. lesz az igazi szerelem!...

A Rákoknak a 2., az Ikreknek a 3. lesz az igazi szerelem! Csillagjegyed alapján te hányadik után találod meg a boldogságot?

Nem mindenki mutatja ki egyformán az érzéseit, van, aki odaadóbb, rajongóbb, míg más magába zárkózva álmodozik inkább. Van aki állandóan szerelmes, de olyan is akad, aki hosszú ideig kell várjon míg megérinti a szerelem.

Nézzük, a csillagjegyeknek megfelelően ki hányszor esik szerelembe élete során.

Kos-3 alkalommal

Nem igazán szeret beszélni a szerelemről, és ha lehet nem megy mélyre egy kapcsolatban sem. Mégis úgy adódik, hogy bármennyire is tiltakozik ellene, háromszor érinti meg a szerelem élete során.

Bika-egyszer

Úgy érzi nem szabad a szerelemmel játszani, éppen ezért nagyon távol tartja magát ettől az érzéstől. Romantikus alkat, de, ha valakit megszeret, az akkor egy életen át kitart mellette.

Ikrek-háromszor

Rajongásig bele tud habarodni valakibe, és minden alkalommal, mikor így érez, akkor meg van győződve róla, hogy az illető lesz az igazi. Aztán később mindig rájön, hogy tévedett, és türelmesen vár a nagy Ő-re.

Rák-kétszer

Mindent megtesz a partneréért, imádja, hogy boldoggá teheti a szeretett személyt. Ha az első szerelem után csalódott, akkor sok idő kell számára, míg újra közel enged magához valakit. Nagyon fontos számára a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat.

Oroszlán-ahányszor csak akar

Az Oroszlán a szerelem királya, számára az éltető forrás a szerelem. Ha sérült is a múltban, akkor sem fél újra és újra szerelmes lenni. Tudja, hogy egyszer ő is meg fogja találni az igazit.

Szűz-kétszer

Túlságosan visszafogott, és ha kell inkább gátat szab az érzéseinek. Mivel nagyon válogatós, nehezen talál rá a másik felére.


Mérleg-ahányszor csak akar

Akárcsak az Oroszlánok, a Mérlegek is könnyen szerelembe esnek. A negatív dolgokon hamar túlteszi magát, és megújult erővel, önbizalommal telve indul neki az újabb hódításnak.

Skorpió-egyszer

Szenvedélyes, és sok kalandban van része, azonban szerelmes igazán csak egyszer lesz az életben. Nagyon körültekintően választja ki élete párját.

Nyilas-négyszer

Nagyon gyorsan repked egyik virágról a másikra. Ha azonban megtalálja az igazit, akkor egy életre hűséges lesz hozzá.

Bak-ötször

Ez a legszerelmesebb csillagjegy, bárkit gyorsan képes megszeretni. A partnere az első, az egész életét neki rendeli alá.

Vízöntő-háromszor

Szerelmes típus, de egy idő után megunja, hogy annyit váltogassa a partnereit, így inkább megállapodik egy bizonyos személy mellett.

Halak-egyszer

Ha megtalálja a megfelelő embert, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy meg is tartsa. Nagyon ragaszkodó típus!

tudasfaja.com

loading...