Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A macskák megvédenek a negatív energiáktól, és az átkoktól. Itt az ideje,...

A macskák megvédenek a negatív energiáktól, és az átkoktól. Itt az ideje, hogy beszerezz egy puha négylábút!

Hirdetés

A világon a legkedvesebb, és legszeretetreméltóbb állatok sorába tartoznak a macskák. Kevés olyan ember van, aki nem imádja őket. Ha egyszer közelebbről megismerkedünk egy cicával, egy életre a szívünk zárhatjuk.

 

Hirdetés

A macskákat azonban nem csak azért kell szeretnünk, mert puhák, dorombolósak, és jól lehet simogatni őket. Tudományos kutatások alapján kimutatták, hogy a macskák nagyon jó hatással vannak az emberi egészségre.

Érdemes kipróbálni, ha feszült, stresszes időszakok vannak az életünkben, szerezzünk be egy macskát. Figyeljük meg közelebbről, hiszen sok mindent tanulhatunk tőle.

Látni fogjuk, hogy hogyan kell lazítani, pihenni, nem foglalkozni a világ dolgaival, kedveskedni, és nyugodtnak maradni. Ha idegesek vagyunk, vegyük ölbe a macskánkat, és simogassuk, pillanatok alatt meg fogunk nyugodni, anélkül, hogy bármilyen nyugtató, vagy lazító után nyúlnánk.

Bizonyos kutatások szerint a macskák elszívják a lakásban levő negatív energiákat. Figyeljük meg, hogy mindig egy bizonyos helyre szeretnek feküdni. Nem tudni miért, de a macskák mindig a negatív energiákkal övezett zónákba fekszenek.Ez nekünk csak jó, hiszen azt jelenti, hogy elszívják a negatív energiákat, és ránk már nem lesznek hatással ezek. Azt is megfigyelték, hogy a macskák mindig az ember azon testrészeire fekszenek, ahol problémák vannak. Pl. ha valakinek az emésztésével van baj, a macska egészen biztosan a hasára fog feküdni, és ott kezd dorombolni.

A macska nagymértékben jót tesz a mentális problémákkal küzdő embereknek is, hiszen a puha négylábú az egyik legjobb nyugtató, és szorongásoldó a világon. Ennyi pozitív tulajdonság után, érdemes megfontolni, hogy még ma beszerezzünk egy macskát.

S

Hirdetés