Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK A macska meglátott egy sorsára hagyott gyermeket, de hirtelen valami hihetetlen dolog...

A macska meglátott egy sorsára hagyott gyermeket, de hirtelen valami hihetetlen dolog történt!

Ha léteznek olyan történetek, amelyek heppy enddel végződnek, vagy esetleg olyan, hogy valaki a megfelelő helyen van a megfelelő időben, akkor ez a történet pontosan ilyen.

 

Egy újszülött kisbabát kartondobozba tettek, és sorsára hagyták az oroszországi Obninsk városában. A hőmérséklet olyan alacsony volt, hogy a kisbaba nem lett volna képes életben maradni…

 

De arra járt egy kóbor macska, aki úgy döntött, hogy lefekszik a dobozba a kisbaba mellé, hogy melegen tartsa őt egész éjszaka, ennek köszönhetően pedig a kisbaba nem fagyott meg. A Masha nevű cica rájött, hogy az újszülött élete veszélyben van, és kinyújtotta a segítő mancsát.

Amint az emberek megtalálták a kisbabát, azonnal kórházba vitték. A kórház egyik dolgozója azt mondta, a macskának sikerült megmentenie a pcit a fagyhaláltól. A nővér azt is elmondta, hogy a macska nagyon aggódott, amikor a kisbabát elvették tőle.


Az orvosi vizsgálat után kiderült, hogy a gyermek egészséges és mindössze két hónapos. Masha egy egyszerű kóbor macska, de biztosak vagyunk abba, hogy azok, akik örökbe fogadják ezt a gyermeket, a macskáról sem feledkeznek meg!


Ennek a két testvérnek egymás mellett kell élniük! Nem szabad elválasztani őket egymástól!

loading...