Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A lány édesapja 2007-ben elhunyt. Mindenki ledöbbent, attól, ki borult térdre a...

A lány édesapja 2007-ben elhunyt. Mindenki ledöbbent, attól, ki borult térdre a sírjánál 9 évvel később!

Kristina elvitte barátját, Matthew-t a vasútállomásra. A pár, akik akkor öt éve voltak együtt, tudták, hogy ezután néhány napig nem fogják látni egymást. Matthew azt mondta Kristina-nak, hogy a barátja szülinapi bulijára fog menni az ország másik végébe. Néhány hónappal később elismerte, hogy ez nem volt igaz.

 

 

Matthew és Kristina 2011 óta vannak együtt és Kaliforniában élnek. 2016-ban Matthew úgy érezte, elérkezett az idő, hogy megkérje Kristina kezét.

Különleges lánykérése még a leghidegebb szíveket is felolvasztaná.

A terv érdekében Matthew azt mondta Kristina-nak, hogy pár napra New York.ba fog menni, hogy találkozhasson néhány barátjával, a valóságban azonban az történt, hogy Matthew videokamerával körbelátogatta titokban Kristina családtagjait.

Többek között Máté meglátogatta Kristina édesanyját, Angelinát. Ő természetesen le volt döbbenve, ugyanakkor nagyon boldog volt, amint tudomására jutott jövendőbeli veje szándéka.

Matthew, Kristina Las Vegas-ban élő nagymamáját is felkereste.

Egy rögzített felvételben Kristina nagymamája azt mondta, hogy szeretné, ha unokája azt a gyémántgyűrűt viselné, ami már több, mint 80 éve a család tulajdonában volt.

Azonban egy találkozó kitűnt az összes közül

Matthew megkereste Kristina édesapjának sírját a New York-i Highland Mills-ben. Kristina apja 2007-ben hunyt el. A lány gyakran megjegyzi, hogy Matthew és ő mennyire hasonlítanak egymásra, és hogy mennyire szereti mindkettejüket.
Így hát Matthew elment a sírjához, hogy áldását kérje a házasságukra. Míg a sírkő előtt térdelt, ígéretet tett az apósának, hogy nem fog benne csalódni.
Néhány hónappal később, Matthew elhívta gyanútlan barátnőjét egy szőlőskertbe, azzal az indokkal, hogy a pár egy közös barátjának szülinapját megünnepelhessék. Ez a szőlőskert ugyanaz a hely volt, ahol 5 évvel előtte szerelembe estek.

Mielőtt Matthew feltette volna a nagy kérdést, megkérte Kristinat-, hogy nézze meg a videót, amit készített a látogatásokról.
Ez az egyik legromantikusabb történet, amit valaha hallottunk. Matthew pedig egy nagyon jó ötletet adott a leendő lánykérők számára.
Oszd meg te is az ismerőseiddel, ha tetszett!

tudasfaja.com

loading...