Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kutya minden nap elszökött otthonról. A gazdája követi őt és felfedezi...

A kutya minden nap elszökött otthonról. A gazdája követi őt és felfedezi mi is az igazság!

Hirdetés

A kutya és az ember kapcsolatára a mai napig nem tudnak tudományos magyarázatot adni. De az alábbi igaz történeten te is ámulsz majd!

Dixie, és Edward házastársak, két gyönyörű és egészséges gyermekkel. Egy napon azonban úgy döntöttek, örökbe fogadnak egy másik kisfiút. Amikor Danny-t először látták,egyszerűen megfogta őket az aranyos mosolya.

Hirdetés

Az orvosok azt mondták, hogy a kisfiú minden bizonnyal tanulási nehézségekkel fog küzdeni. A szülők ezt elfogadták, és próbáltak neki mindent megadni, amit csak tudtak.

Danny alig tudott beszélni, napi küzdelmet vívott, mert nem tudta elmagyarázni mit szeretne, mire van szüksége.

A család szomszédja Dennie, kutyakiképzőként dolgozott. Éppen abban az időszakban egy Saki nevű kutyát képzett ki otthonában. Az állat egyszer elkezdett furcsán viselkedni, Dennie azonban nem tudta mi ennek az oka. Azt vette észre, hogy Saki minden áldott nap, a kiképzés végén, titokban elszökött. Dennie elhatározta, kiderítí hová megy kutyája.

Amit megtudott, az egyszerűen szívet melengető! Saki a testi nehézségekkel küzdő Danny-t látogatta meg minden nap. A kutya érezte, hogy segítenie kell a fogyatékos kisfiúnak.

Ezután mindig együtt játszottak amikor a fiú hazaért az iskolából. Danny teljes mértékben fejlődést mutatott, és egy nap csoda történt! A kisfiú megszólalt! A család el sem tudta hinni, hogy ez megtörtént.

Ez az eset is megmutatja, hogy a kutya az ember legjobb barátja, és a köztük lévő kapcsolatot egyszerűen lehetetlen megmagyarázni. Csupán jelenlétükkel képesek gyógyítani!

Hirdetés