Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A Kosokra felejthetetlen időszak, a Rákra sok siker, a Bakra sok utazás...

A Kosokra felejthetetlen időszak, a Rákra sok siker, a Bakra sok utazás vár… Neked mit tartogat a tavaszi horoszkóp?

Végre elérkezett a várva várt tavasz. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit hoz neked az újjászületés évszaka, akkor olvass tovább!

Kos

Felejthetetlen tavasz következik számodra. Szakmai téren nagy sikereket fogsz elérni. Számos lehetőség közül választhatsz majd, amelynek köszönhetően fejlődni fogsz. A képességeidet teljes mértékben kihasználod és anyagilag is előre lépsz. Új kapcsolatokat építesz.

Bika

A párkapcsolati kérdés fog előtérbe kerülni nálad. Egészség, vagyon, munka mind rendben lesz, viszont figyelned kell arra, hogy ne viselkedj meggondolatlanul és hanyagul a párkapcsolatodban. Hagyd magad mögött a makacsságodat. Gyermekvállalásra alkalmas az időszak.

Ikrek

Több időt kell szánnod magadra. Egy nagyon eseménydús tavasznak nézel elébe. Szerelem közeledik a láthatáron, amely teljesen váratlanul fog érni. Akár más országból származó személy is lehet a vonzó idegen. Sokat fogtok utazni és élvezitek egymás társaságát. Lehetőséged lesz munkahelyet váltani vagy előrelépni.

Rák

A tavaszod nagyon sikeres lesz. Előléptetés, új párkapcsolat, egy befolyásos személy segítsége, sok elismerő szó és jutalom. Beruházhatsz valamire, ami hosszútávon kifizetődő lesz. Nagy az esély eljegyzésre, házasságra, új szerelemre, gyermekvárása. Figyelj oda az alakodra.

Oroszlán

Komoly változtatásokat hozol otthoni fronton, házon belül vagy kívül. Nagy az esély anyagi növekedésre. Szerelmi kapcsolat alakulhat ki egy kollégáddal, ha te is hagyod. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak a tetteidben. Ne kérj kölcsön semmit és ne írja alá szerződéseket ebben az időszakban.

Szűz

Folytatod azt, amit 2018-ban kitűztél magad elé. Fontos, hogy az egészséged javítására, megőrzésére nagyobb figyelmet fordíts. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Válaszd meg bölcsen az ételedet és a szabadidős tevékenységeidet. Ha ez sikerül, sok mindent el tudsz majd érni a jövőben.

Mérleg

Fókuszban a karriered és az ambícióid. A kemény munka meg fogja hozni az elvárt eredményeket. Prioritásaid között a személyes átalakulás és fejlődés is szerepel. Virágzó időszaknak nézel elébe. A megfelelő kommunikációval és kapcsolatrendszerrel pénzügyileg jobb helyzetbe kerülhetsz. Egészségedben is javulás áll be.

Skorpió

A dolgok jó irányt fognak venni ebben az időszakban. Anyagi áttörést fogsz elérni. Meg kell majd mutatnod, hogy mennyire keményen tudsz dolgozni és be kell bizonyítanod, hogy nagy tudással rendelkezel, viszont meg is lesz az eredménye. Nagyszerű egészségnek örvendesz majd és az önbizalmad is növekedni fog.

Nyilas

A család és a társasági élet lesz tavasszal a középpontban. Egészen kimerítő időszaknak nézel elébe, viszont a szerzett tapasztalatokért és élményekért meg fogja érni a fáradság. Anyagilag rendben leszel, és ha többet adsz bele a munkába, több pénzed is lesz, viszont ez nem kötelező. Az egészséged hullámzani fog.

Bak

Egészségeddel minden rendben lesz, viszont jobban oda kell figyelned, hogy kerüld a veszekedéseket és a nézeteltéréseket otthon a pároddal és a munkahelyeden is. Ez az időszak jó lesz arra, hogy eldöntsd, mi a fontos az életedben és mi tesz boldoggá, a többit pedig el kell engedned. Sok utazással számolhatsz.

Vízöntő

A munkád miatt sok szempontból kell majd alkalmazkodnod, de ez több pénzzel is együtt fog járni. Meg kell próbálnod megtalálni az egyensúlyt munka és család között. Nem szabad hagynod, hogy a mérleg nyelve túlzottan is elbillenjen a munka javára. Egészséged szempontjából fontos, hogy több spirituális tevékenységet végezz.

Halak

Nagyszerű egészségnek örvendesz, sőt egyre egészségesebb leszel, köszönhetően az életmódodnak. Odafigyelsz arra, hogy mit viszel be a szervezetedbe, ugyanakkor mozgásra is fordítasz elegendő időt. Sajnos a munkában nem leszel olyan szerencsés. Kevesebbet kell majd dolgoznod, ami azt jelenti, hogy kevesebb lesz a bevételed is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...