Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP A Kos legyen türelmes, a Ráknak bele kell nyugodnia, a Szűznek meg...

A Kos legyen türelmes, a Ráknak bele kell nyugodnia, a Szűznek meg kell értenie – Neked mit üzen az Univerzum?

Backdrop on the subject of astrology, child birth, fate, destiny, future, prophecy, horoscope and occult beliefs composed of Zodiac symbols, gears, lights and abstract design elements

Ha kíváncsi vagy mi a spirituális üzenetet tartogatnak számodra fentről, akkor most már tudhatod!

Kos

Türelemmel kell lenned, meg kell várnod, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Nem szabad siettetni a dolgokat, hinni kell abban, hogy mindennek megvan a maga ideje és rendje.

Bika

Soha ne ess abba a hibába, hogy te akarod meghozni a döntéseket! Vannak dolgok, amelyekben az idő dönt és ebben ha te akarod betölteni ezt a szerepet, akkor hatalmas zűrzavart okozhatsz az életedben.

Ikrek

Az egyik legnagyobb problémád az életben, hogy nem veszed észre a világ hívásait. Ahhoz hogy elérd a céljaid, figyelned kell a jeleket, amit fentről üzennek neked.

Rák

Egész életedben a boldogságot hajszolod, ami sokszor megvisel téged lelkileg. Meg kell értened, hogy nem mindenki pozitív és nem minden úgy alakul ahogy szeretnéd.

Oroszlán

Az egész életedet azzal töltöd, hogy bizonyítani akarsz másoknak és önmagadnak, emiatt pedig hiúvá válhatsz. Önmagad érdekében ezen változtatnod kell, különben azon veszed magad észre, hogy már túl késő.

Szűz

Meg kell tanulnod az életben, hogy mindennek rendje van, így a sorsodnak is. Próbálj meg következetes lenni és ne hagyd a dolgokat, hogy csak úgy megtörténjenek.

Mérleg

Nem szabad állandóan azon aggódnod, hogy a világ nem elég igényes. Te maradj mértéktartó és akkor megtalálod a helyed a világban.

Skorpió

A gyenge pontod az, hogy mindig azzal foglalkozol, hogy ki milyen ember. Az emberi jellem kiszámíthatatlan, bonyolult folyamat amit nem kell megértened. Te légy önmagad és élj aszerint, ahogyan boldognak érzed magad.

Nyilas

Minden nap egy új nap és egy új kezdet is egyben. Ha egyik nap kudarc ér, menj és kezd el a következő napot! Egyet ne felejts el:  minden nap tovább kell menned!

Bak

Nincs jogod ítélkezni mások felett és bíráskodni mások döntéseiről. Ha ezt várod el másokkal szemben, te is add meg másoknak ezt a tiszteletet.

Vízöntő

Soha nem leszel addig boldog amíg meg nem tanulod, hogy az életnek értéke van. Vedd észre az élet szépségét és akkor te magad is lelkileg gyönyörűvé válhatsz.

Halak

Ha egy nap úgy érzed, fáradt vagy az életre akkor pihend ki magad. Az élet ugyanis nem könnyű senkinek sem, így ne akard, hogy te kivétel legyél ebben. Egy dolgod van élni és elfáradni.

Szerző: tudasfaja.com

loading...