Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A Kos erőszakos, a Bika makacs, a Rák túl érzékeny. Neked mi...

A Kos erőszakos, a Bika makacs, a Rák túl érzékeny. Neked mi a legrosszabb tulajdonságod?

Még ha nem is szeretünk a gyengeségeinkre és a hibáinkra koncentrálni, akkor is fontos, hogy tudatosítsuk őket, így dolgozhatunk azok átformálásán és az önfejlesztésen. 

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek miben lenne érdemes változnia.

Kos

Nagyon erőszakos, hatalmaskodó és időnként ellenséges tudsz lenni. Néha nem árt hátra lépni egyet, venni egy mély lélegzetet és átgondolni a dolgokat.

Bika

Amellett, hogy mindig lehet rád számítani, hihetetlenül makacs tudsz lenni. Ha mohó vagy, akkor képes vagy bárkin áttaposni, aki az utadba kerül.

Ikrek

Nagyon szerethető vagy, de sokszor egyben hamis is. Nagyon könnyen és gyorsan rá tudsz unni dolgokra és emberekre is. Néha túlzottan gyerekes vagy.

Rák

Olyan érzékeny vagy, hogy néha úgy viselkedsz, mintha az élet egy csatatér lenne. Az érzelmességed könnyen átválthat haragba. A kritikát akkor is támadásnak veszed, ha jó szándékú.

Oroszlán

Eléggé öntelt tudsz lenni és túl sokat törődsz a külsőségekkel. Folyamatos figyelemre és dicséretre van szükséged másoktól, hogy jól érezd magad.

Szűz

Egyszerűen kifejezve, túlságos meg vagy feszülve legtöbbször. Úgy gondolod, hogy mindent jobban tudsz másoknál, és ha valaki nem ért veled egyet, azt nem veszed jó néven.


Mérleg

Frusztráló, hogy néha mennyire döntésképtelen tudsz lenni, de ha mégis meghozol egy döntést, akkor egyfolytában azon aggódsz, hogy mi baj történhet.

Skorpió

Túlzottan követelőző tudsz lenni. Egy igazi irányításmániás lakozik benned. Nem viseled jól a változásokat és hajlamos vagy a haragtartásra.

Nyilas

Nagyon ítélkező vagy, akinek mindenről meg van a véleménye és eléggé elbizakodott is. Ritkán gondolod át a mondanivalódat. Próbálj meg empatikusabb lenni másokkal.

Bak

Egyfolytában aggódsz minden miatt. Nem viseled könnyen, ha a dolgok nem az elképzeléseid szerint alakulnak, és könnyen válsz munkamániássá.


Vízöntő

Eléggé hűvösen tudsz bánni az emberekkel, ha olyanod van. Óvatos vagy és nehezen lehet átjutni a magad köré épített falakon.

Halak

Állandóan a fellegekben jársz és könnyen elveszted a kapcsolatodat a valósággal és azokkal az emberekkel, akik körülötted vannak. A képzelőerő hasznos dolog, de néha nem árt visszatérni a földre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...