Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kórházban látta először unokáját – Ekkor jött rá, hogy végig hazudott...

A kórházban látta először unokáját – Ekkor jött rá, hogy végig hazudott neki a lánya

A legtöbb szülő alig várja, hogy elérkezzen a terhesség negyedik hónapja, hogy kiderüljön végre, milyen nemű a pocakban lévő baba. Annak tudatában, hogy fiú-e vagy lány, kényelmesen fel lehet készülni a szobával, berendezéssel, babaruhákkal, kiegészítőkkel és persze a névvel.

 

Ennek a nagypapának nem sok meglepetést tartogatott az élet. Legalábbis mindaddig, amíg a lánya ki nem ötölt számára egyet.

James Keleman világ életében nőkkel volt körülvéve. Két lánytestvér mellett nőtt fel, majd született 4 lánya és az első két unokája is kislány lett.

Amikor James egyik lánya, Carie bejelentette, hogy várandós a második gyermekével, azaz a harmadik unokával, nem mellesleg a kicsi szintén kislány lesz, James beletörődött sorsába, egész életében nőkkel lesz körülvéve.
Amikor Carie életet adott második gyermekének, James harmadik unokájának, az egész család elment meglátogatni a legújabb jövevényt. Ekkor következett csak az igazi nagy meglepetés.

A nagyapa életébe megérkezett az első kisfiú, mivel kiderült, hogy a lánya végig hazudott a baba nemét illetően. 

Szándékosan hallgatta el a kicsi valódi nemét, hogy meglephesse édesapját, az érzelmi reakció pedig valóban intenzív volt. A nagypapa örült és sírt egyszerre.

Ami még meghatóbb az egészben, hogy a nagypapa és kisunokája születésnapja egy napra esik, a kicsit pedig James után nevezték el.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...