Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A koraszülött babának 30% esélye volt a túlélésre… ami később történt vele,...

A koraszülött babának 30% esélye volt a túlélésre… ami később történt vele, az mindenki számára hihetetlen!

A következő történetben arról olvashatsz, hogyan fogadott örökbe egy igazi angyal egy gyermeket, aki egy listányi egészségügyi problémával küzdött és csupán 30% esélye volt a túlélésre, mára pedig egy egészséges nagyfiú lett belőle.

 

Az Indiana-ból való Kelly Lively élete tele van csodákkal és váratlan eseményekkel. 2014. február 6-án elveszítette édesanyját, 8 évvel később, ugyanazon a napon, amikor az édesapja hunyt el.

Kelly ápolónőként dolgozik, és azon fáradozik, hogy nap, mint nap emberek életét könnyítse meg, ám azóta, hogy mindkét szülőjét elveszítette, kiüresedett és az egészségi állapota is egyre rosszabb lett. Egy genetikai probléma miatt azt is tudta, hogy soha nem lehet gyermeke.

Ez a sok dolog mind hozzájárult ahhoz, hogy depressziós legyen, és nagyon magányosnak érezze magát. Egyfolytában egy csodára várt.

“Imádkoztam Istenhez, hogy hozza vissza az örömöt az életembe.”

A boldogsága érdekében elkezdett önkéntesként dolgozni egy szervezetnek, amely olyan gyermekeken segít, akik kiterjedtebb ápolásra szorulnak.

Egyik nap észrevette, hogy mindenki egy koraszülött babáról beszél, akinek a túlélési esélye csupán 30% volt. Amikor Kelly meglátta a gyermeket az első reakciója az volt:

“Mi a gond? Hiszen olyan aranyos. De ahogy láttam, semmi élet nem volt a szemében, annyira beteg volt.”

Kelly megtudta, hogy senki nem akarja örökbe fogadni a kicsit, hiszen egy heroin függő anya gyermeke, aki elhagyta őt. Kelly szíve majd megszakadt és eldöntötte, hogy gondját viseli és felneveli.

“Ez a gyermek is megérdemelt egy szerető otthont, ahogyan mindenki más. Nem tehetett róla, hogy rendellenességekkel született idejekorán. Nem hagyhattam, hogy Marcus egy intézetbe kerüljön.”
Kelly nevezte el Marcus-nak a kisfiút, aki kezdetben nagyon beteg volt és az ideje nagy részét lélegeztető gépen töltötte, de aztán szeretet érkezett az életébe és csoda történt.

Megszámlálhatatlan ébren töltött éjszaka és rengeteg fáradságos munka után Marcus felnőtt, egészséges és csodás mosolya beragyogja a környezetét.

Ez Kelly nélkül nem történhetett volna meg. Ezért is nevezték el őt az orvosok egy földre szállt angyalnak.

“Ugyanazon a napon, amikor elvesztettem az édesanyámat, találkoztam az örömmel az életemben. Tudom, hogy Isten vezette el őt hozzám.” – nyilatkozott Kelly.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...