Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kislány haldoklott: a bébiszitter élete legnehezebb döntését hozta meg, de meg...

A kislány haldoklott: a bébiszitter élete legnehezebb döntését hozta meg, de meg kellett tenni…

Amikor a 22 éves lány elvállalta a kislány felügyeletét, nem sejtette, hogy milyen döntés vár rá!

 

Minden anya tudja, hogy mekkora felelősség nyomja egy bébiszitter vállát. Nem elég csak szemmel tartani a kicsiket. Ha bármi történik, az életükért felelősek!

A 22 éves fiatal lány egy családban vállalta el a munkát, ahol 3 gyermekre is kellett vigyázni. Azonnal szoros kapcsolatot épített ki a kicsikkel, főleg a legkisebb lánnyal. Viszont kiderült, hogy a gyermeknek egy súlyos vesebetegsége van.

Egy napon romlani kezdett az állapota, és az orvosok kijelentették, hogy vagy új vesét kap, vagy meghal. Ekkor a fiatal babysitter kivizsgáltatta magát, és kiderült, hogy tökéletes egyezés van a beteg kislány szervezetével. Ezért felajánlotta az egyik veséjét, hogy megmentse az életét!A fiatal nőnek elmagyarázták, hogy ez nem olyan, mintha vért adna, és hogy milyen hatalmas dologra készül. Mégis hajthatatlan maradt, és vállalta a 14 órás műtétet, amire január 11-én ment a beteg kislánnyal.

 
Szerencsére mind a ketten hamar felépültek. A 22 éves Kiersten egy pillanatra sem bánta meg a döntését. Ha ő nem egy igazi hős, akkor ki az?
loading...