Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A japánok titka: így maradhatsz fiatal 50-en túl is!

A japánok titka: így maradhatsz fiatal 50-en túl is!

Hirdetés

Az emberiség örök problémája, a nagy rejtély, amit eddig senkinek sem sikerült megfejtenie az fiatalság titkának megtalálása. Sokan számtalan pénzt képesek áldozni azért, hogy egész életükben fiatalosak maradjanak.

Az alábbiakban egy olyan japán technikát mutatunk, mely segítségével 50-en túl is fiatalosak maradhatunk. Minden nő erről álmodik! Érdemes kipróbálni, nagyon hatékony, és szinte semmibe sem kerül! A japánok arcbőre annyira fiatalos, hogy bizony nehezen lehet megsaccolni az életkorukat.

Hirdetés

Hogy miben rejlik a fiatalságuk titka? Egy nagyon egyszerű, és mindenki számára könnyen elérhető dologban. A rizs a japán emberek fiatalságának titka. Annyira hatékony ez a közkedvelt, és egészséges élelmiszer, hogy hatását már egy hét rendszeres alkalmazás után látni fogjuk.

A rizs tápanyagtartalmának köszönhetően igen erős antioxidáns hatással rendelkezik, segít megszabadulni a ráncoktól, és elősegíti a bőr rugalmasságáért felelős kollagének termelődését. Ezenkívül pedig védelmet biztosít a bőrnek a káros napsugárzások ellen is.
Próbáljuk ki az alábbi módszert, nem fogjuk megbánni!

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál rizs
  • 2 teáskanál extra szűz olívaolaj
  • 1 evőkanál tej
  • 1 evőkanál méz

Alkalmazás:

Főzzük 10-15 percig a rizst, majd szűrjük le. A leszűrt vizet ne dobjuk el, a későbbiekben szükségünk lesz még rá. A rizshez adjuk hozzá a mézet, a kókuszolajat, és a forró tejet, majd keverjük jól össze. Ez a keveréket alkalmazzuk a megmosott, és szárazra törölt arcunkra. Addig hagyjuk rajta, míg megszárad, majd mossuk le azzal a vízzel, amit a rizsről leszűrtünk.
A rizs-víz serkenti a vérkeringést, hidratálja a bőrt, megelőzi a ráncok kialakulását, és antioxidáns hatása miatt gondoskodik a bőr fiatalságáról. Megszabadít a gyulladásoktól, és a különböző bőrproblémáktól is.
A maximális hatás érdekében hetente egy-két alkalommal ismételjük meg ezt az eljárást.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés