Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS A megcsaláshoz nem feltétlen kell fizikai kontaktus – A hűtlenség 4 árnyalt...

A megcsaláshoz nem feltétlen kell fizikai kontaktus – A hűtlenség 4 árnyalt változata

A hűtlenségnek több oka is lehet. Egyesek adrenalin löketre vágynak, mások bosszút akarnak állni a párjukon vagy van, hogy szimplán elmúlik a szerelem és egy harmadik fél iránt lobban lángra.

Bármi is álljon a megcsalás hátterében, jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy nem csak abban a szent pillanatban valósul meg, ha két ember egymásnak esik és fizikailag is kinyilvánítja a vonzalmát. Ennél sokkal árnyaltabb formákat is ölthet.

1# Online hűtlenség

A közösségi oldalak ma már az életünk szerves részei. Mégis kit lehet megvetni azért, ha aktívan lájkolgat vagy “barátian” beszélget egy kollégával munkán kívül is, akivel amúgy a nap legnagyobb részét együtt tölti?! Márpedig van, hogy az ilyen több, mint barátság, csak éppen nem nevezik nevén a dolgot.

2# Érzelmi megcsalás

Talán a legveszélyesebb és rosszabb, mint a fizikai megcsalás. Érzelmi kapcsolatba kerülni valakivel, aki nem a párunk, mindig kockázatos vállalkozás. Lehet, hogy észre sem veszed és az adott személlyel sokkal bensőségesebb vagy, mint a pároddal. Olyan dolgokat osztasz meg vele, amit a kedvesed nem is tud, és úgy gondolod, jobb, ha ez így is marad.

Tedd a szívedre a kezed, rendjén van ez így?

3# Személytelen megcsalás

Nem kell, hogy a harmadik fél egy ember legyen. Megtörténhet, hogy sokkal jobban érzed magad a munkáddal, a hobbiddal vagy bármi mással foglalatoskodva, mint együtt a pároddal. Nincs azzal semmi baj, ha olyan hobbid van, ami a párodtól teljesen független, viszont ha az életedben nagyobb szerepet kap, mint a párod, ott már kezdődhetnek bajok.

4# Romantikus csalások

Lehet, hogy a megcsalás sem fizikai kontaktust, sem érzelmeket nem rejt magában, hanem egyszerűen csak bizsergető interakciókat jelent, amik a pillanattal el is halványulnak. Ilyen lehet egy oda-vissza bók, egy jelentőségteljesebb pillantás vagy olyan gesztusok, amelyek egyértelműen vonzalmat fejeznek ki, de soha nem fajulnak sehová.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...