Kezdőlap AKTUÁLIS A hegyi doktor sztárja nagyon jól néz ki: friss fotókon az 53...

A hegyi doktor sztárja nagyon jól néz ki: friss fotókon az 53 éves Hans Sigl

Hirdetés

A 90-es évek egyik sikersorozata volt A hegyi doktor, később azonban A hegyi doktor-Újra rendel címmel újra képernyőre vitték a történetet, Hans Sigl főszereplésével.

 

Hirdetés

 

A mesés hegyi tájak, a sármos doktor és az izgalmas történet miatt nem csupán a német, hanem a magyar nézők körében is hatalmas sikereket aratott a sorozat.

Hans Sigl 2008 óta alakítja a megnyerő dr. Martin Grubert, emiatt fontos, hogy formában tartsa magát.

“Kitartó típus vagyok, sokat mozgok. Szeretek úszni, nyáron a Hintersteiner See-nél, a Wilder Kaiser parkban szoktam.”-mondta a színész.

Két évvel ezelőtt elképesztő átalakuláson ment keresztül, 20 kilótól szabadult meg, amely jó hatással volt a közérzetére.

Egyik bevált trükkje volt, hogy csokoládé helyett zöldségrudakat fogyasztott a stresszes időszakokban.“Amikor ilyen sok kilót fogytam, a cukrot teljesen kizártam az életemből, egy idő után már a létezéséről is megfeledkeztem.

A cukor olyan, mint a drog.

Ha sikerül letenned, az nagyszerű érzést ad, mert több lesz az energiád.”-fűzte hozzá az átalakulásához.

Ma már ennyire nem szigorú az étrendje, azonban vannak dolgok, amelyekre nagyon odafigyel, édességet mértékkel eszik, hetente kétszer nem fogyaszt húst.

Tudatos életmódjának látható eredményei vannak, hiszen nagyon jól tartja magát, továbbra is nagy népszerűségnek örvend a női rajongók körében.


Fotó: Instagram/Hans Sigl
Fotó: Instagram/Hans Sigl
Fotó: Instagram/Hans Sigl

https://www.tudasfaja.com/

 

 

 

 

 

Hirdetés