Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK A fiatal nő hetekig feküdt kómában. Mikor kinyitotta a szemét, az orvos...

A fiatal nő hetekig feküdt kómában. Mikor kinyitotta a szemét, az orvos elmondta, hogy gyereket vár.. A válasza a fülünkbe cseng, mióta elolvastuk

Hirdetés

Gemma Holmes 2013 kora őszén súlyos közlekedési balesetet szenvedett, amelynek során olyan szerencsétlenül sérült meg, hogy kómába esett. Időben kórházba szállították, és megkapta a legszakszerűbb orvosi ellátást.

 

Hirdetés

Ennek ellenére az orvos őszintén elmondta a lány szüleinek, hogy a lányuknak nem sok esélye van arra, hogy életben maradjon, és felébredjen. Már ekkor diagnosztizálták, hogy négy hetes terhes.

Végül aztán minden statisztikai valószínűség ellenére, 7 hetes kóma után a lány magához tért, ami már önmagában óriási öröm volt a szülei, és az ő számára is. Azonban még alig nyitotta ki a szemét, és az orvos máris elmondta neki, hogy 11 hetes terhes.
Elképzelhetjük ezt a pillanatot! Egyik sokk követte a másikat! Az orvos meg is kérdezte, hogy meg akarja tartani a gyereket. A nő erre csak azt válaszolta erőtlen, de őszinte mosollyal, hogy “természetes, visszakaptam az életemet, és ezt meg akarom hálálni a sorsnak, hogy életet adok egy másik emberi lénynek”.A Gemmával történtek ellenére amikor eljött az idő, egy egészséges kisfiúnak adott életet, akit Reubennek nevezett el.

Gemmának a szülést követően át kellett esni egy újabb operáción, amelynek köszönhetően képes volt újra megtanulni járni a kómát követően. Ráadásul kisfiával, Ruebennel egyszerre tehette meg az első lépéseit. Végül Gemma nemcsak az életét kapta vissza, de az anyaság örömét is megkapta az életében!

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés