Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A férfi sokáig azt hitte, hogy sörhasa van, de az orvos megdöbbentő...

A férfi sokáig azt hitte, hogy sörhasa van, de az orvos megdöbbentő dolgot talált benne!

Bevallása szerint a 63 éves Kevin Daly soha nem szerette a sört és nem is fogyasztotta, sőt mindig is nagy sportoló volt. Ennek ellenére azt vette észre, hogy a hasa egyre nagyobbra kezd nőni. Nem igazán értette a dolgot, mégis abban a hitben volt, hogy sörhasa van.

 

A new jersey-i férfin nemrégiben szívműtétet hajtottak végre, ami után 15 kilót fogyott, azonban a hasa nem ment lejjebb. Az ismerősei mind azzal nyugtatták, hogy már a 60-as éveiben jár, alacsonyabb a tesztoszteron szintje, ez mindenkivel előfordul.

Kevin mégsem tudott nyugodt maradni és úgy döntött, hogy elmegy egy CT-re

A vizsgálaton kiderült, hogy a hasüregében egy hatalmas, ritkán előforduló daganat van. Ez a daganat a zsírszövetből fejlődött ki és liposzarkómának hívják. A daganat évek alatt nőtt meg a hasüregében, körülvéve a szerveit. Az orvosa elmondta, hogy ugyan rosszindulatú daganatról van szó, de lassan növő és nem képez áttétet.

Kevin semmilyen tünetet nem tapasztalt a hasa növekedésén kívül

A hat órán át tartó műtét során egy 13,5 kg súlyú daganatot távolítottak el Kevin hasüregéből, ami körbevette a belső szerveit. Az egyik veséjét szintén ki kellett venniük, mert annyira körbenőtte a zsírdaganat.

Kevin a műtét után jól érzi magát, ugyanakkor nagyon szerencsés is, hogy a dologra fény derült. Nincs szükséges kemo- vagy sugrterápiára, mivel ez a daganattípus nem ad áttétet, azonban rendszeresen járnia kell MRI-re a folyamatosan ellenőrzés miatt.


 

tudasfaja.com

 

loading...