Kezdőlap EZOTÉRIA A csillagjegyek legféltettebb titkai! Rántsuk le rólad is a leplet!

A csillagjegyek legféltettebb titkai! Rántsuk le rólad is a leplet!

Hirdetés

Ha kívülről próbálunk is “normálisnak” tűnni, ez még nem jelenti azt, hogy azok is vagyunk. Vagyis, lefordítva ez az jelenti, hogy próbálunk teljes mértékben beilleszkedni, megfelelni a társadalmi elvárásoknak, de mindenkinek vannak azért féltve őrzött titkai, szokásai.

 

Hirdetés

Az alábbiakban sorbavesszük, hogy az egyes csillagjegyek szerint mi az, amit eltitkolunk az ismerőseink elől.

Kos

A hangos, és határozott Kos legbelül szeretetre, és gyengédségre vágyik, csak éppen ezt nem mondja ki. Szégyenlős, és a legnagyobb félelme, hogy felismerik, szüksége van a szeretetre.

Bika

Nem bízik senkibe, és soha nem érzi magát biztonságban. Ha végre megtalálja az igazit, akkor nem akarja elhinni, hogy tényleg feltétel nélkül szereti őt.

Ikrek

Nagyon óvatos, és mélyen legbelül igen zárkózott. Csak kevés személy van, akit közel enged magához. Fél attól, hogy, akit a bizalmába enged, az elárulja.

Rák

Nagyon érzékeny személy, és fél, hogy fény derül a sebezhetőségére. Sokszor inkább elrejti az érzéseit, nem adja ki az igazi önmagát.

Oroszlán

Szeret a figyelem középpontjában lenni, és irtózik attól, hogy valaki elveszi tőle ezt a tisztséget. Nem tud olyan emberekkel barátkozni, akiknek nagy az önbizalmuk, és az egójuk.Szűz

Túl sokat agyal, gondolkozik, találgat, kombinál. Kissé pesszimista, de gyakran előfordul, hogy a dolgok nem is olyan rosszak, mint amilyennek elképzeli őket.

Mérleg

Legnagyobb félelme, hogy magányos lesz, és egyedül marad. Akkor érzi biztonságban magát, ha emberek veszik körül. Ezt azonban nem vallja be senkinek, mert fél, hogy nem értik meg.

Skorpió

Távolságtartó, és nem bízik túlságosan az emberekben. Először távolról figyel, majd teszteli az embereket. Nehezen enged a közelébe bárkit is.

Nyilas

Nem szereti a kötelezettségeket, teljesen kiborul, ha valaki arra kötelezi, hogy olyat tegyen, amihez nincs kedve. Ilyen helyzetben inkább felmond, minthogy alkalmazkodna egy kicsit.Bak

Mindenkinek van hibája, de a Bak egyedül tökéletes a világon, legalábbis így érzi ő. Ha valaki rátapint a gyengeségeire, akkor elmenekül.

Vízöntő

Nehezen jön ki a tőle eltérő nézeteket valló emberekkel. Nagyon törekszik rá, hogy megértsen mindenkit, de legtöbbször egy teljesen más világban él, mint a környezete.

Halak

Kívülről erős, határozott, de belül gyenge, és nagyon törékeny. Ne hagy sok embert bejutni a szívébe. Bizalmatlan, és félős.

Hirdetés