Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A csillagjegyed lebuktat: ezek a jelei, hogy a párod arra készül, hogy...

A csillagjegyed lebuktat: ezek a jelei, hogy a párod arra készül, hogy elhagyjon téged!

Hirdetés

Egy szakításon keresztülmenni soha nem egyszerű, különösen akkor, ha villámcsapásként érkezik az egész, mert az egyik fél nem vette észre a figyelmeztető jeleket. A tartós egyensúlytalanság egy kapcsolatnak sem tesz jót és ilyenkor nagy az esélye a szétválásnak.

Az asztrológusok szerint a csillagjegyek nagyon árulkodóak e tekintetben és olvasni lehet az egyes zodiákusok viselkedéséből, előre jelezve a bajt. Lássuk, hogy ki hogyan buktatja le magát.

Hirdetés

Kos

A szerelmes Kos nagyon szenvedélyes és mindent megtesz, hogy a közeledben lehessen és kimutassa az érzéseit feléd. Ha a vonzalma lankadni kezd irányodban, akkor biztos lehetsz benne, hogy próbál majd kerülni téged, kevesebbet beszél és igyekszik minimumon tartani az együtt töltött időt.

Bika

Ha egy Bika szerelmes, minden követ megmozgat, hogy megoldást találjon a párkapcsolati gondokra. Amint azt érzi, hogy a kapcsolat nem éri meg a belefektetett energiát, már nem lesz többé türelmes és a párja erőfeszítései is irritálni fogják őt.

Ikrek

Lévén kettős személyiségű jegy, az Ikrek ilyenkor kifordul magából. Szerelmesen odaadó, figyelmes, ám ha úgy érzi, hogy a kapcsolatnak nincs jövője, akkor képes kitálalni mindent rólad és mások társaságát választja a tiéd helyett.

Rák

Egy Rák, ha akarná, sem tudná elfedni az érzéseit irányodba. Ha szeret, te vagy a minden, ha már felszámolná a kettőtök közötti kapcsolatot, akkor azt sem fogja véka alá rejteni. Sokkal több időt akar ilyenkor egyedül lenni és magára koncentrálni. Egyre kevésbé akarja, hogy a mindennapjai része legyél.

Oroszlán

Ha egy Oroszlán már nem akar többé a párod lenni, az egyértelmű lesz. Sokkal többet készül a barátokkal való találkozásra – amelyek feltűnően sűrűsödnek- és nem akarja, hogy együtt menjetek bárhová is. Valószínűleg ilyenkor már másra vet szemet.

Szűz

Minél közelebb a szakítás pillanata, egy Szűz annál kevésbé lesz veled megértő. A türelmetlensége és az ingerültsége felfokozódik, egyre többet kritizál és szinte semmiben nem fog veled egyetérteni.

Mérleg

Ha a Mérlegről van szó, minden a prioritások kérdése. Ha szeret, akkor biztos lehetsz benne, hogy te vagy első és minden percben kényeztetve leszel. Ha elvész az érdeklődése irányodban, akkor egyik pillanatról a másikra a háttérbe szorulsz. Az energiáját és idejét minden egyébre fogja szánni.

Skorpió

Titokzatos természete miatt nehéz rájönni, hogy mi jár a fejében, ugyanakkor a hangulatingadozásai eléggé intő jelek. Egyre furább és szeszélyesebb lesz és néha alig érteni ilyenkor, hogy mit akar mondani vagy csinálni. Gyakran inkább eltol magától, semhogy vállalja a felelősséget a döntéséért.

Nyilas

Lévén egy független és szabadságvágytól túlfűtött jegy, már az is elég nehéz számára, hogy elköteleződjön, ám ha ez megtörténik, szilárd elvárásokat támaszt a párja felé. Ha ennek a másik nem felel meg, akkor nem fog sokat gondolkozni, hanem gyorsan köddé válik.

Bak

Ahelyett, hogy a Bak azt mondaná, “nem működik tovább a kapcsolat, szeretném, ha vége lenne”, egyik napról a másikra nagyon “elfoglalttá” válik. Tökéletes kifogásokat talál arra, hogy miért ne töltsetek együtt több időt, mint feltétlenül szükséges.

Vízöntő

Szeretné, ha a szakítás idilli lenne, ezért finom jelekkel vezeti rá erre a párját. Már nem fog romantikus gesztusokat tenni feléd és azt veszed észre, hogy úgy kezel, mintha a barátja lennél. Így mutatja meg, hogy a szenvedély szertefoszlott és már nem akar veled úgy lenni többé.

Halak

Akárcsak a Skorpió, a Halak is képes mindent elkövetni, csak ne az övé legyen a felelősség a szakítás miatt. Titokban arra vágyik, bárcsak a párja szakítana vele és akkor mindenki jól járna. Az is előfordul, hogy a párját kezdi el hibáztatni valamiért, amiért az nem is felelős, hogy az áldozat szerepébe kerülhessen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés