Kezdőlap EZOTÉRIA A barátnőm tátott szájjal maradt a döbbenettől, amikor meglátta ezt a kis...

A barátnőm tátott szájjal maradt a döbbenettől, amikor meglátta ezt a kis jelet a tenyeremben! Neked is van?

Hiszel a tenyérjóslában? Ha sokan nem is hisznek abban, hogy bizonyos vonalakból ki lehet olvasni azt, hogy mi fog történni velük élet során, azzal mégis tisztában vannak, hogy léteznek olyan jelek, amelyek alapján személyiségi jegyükre lehet következtetni.

Nézd meg, hogy neked is van-e ilyen kis csillag alakú jel a tenyeredben, majd tudd meg, hogy miről árulkodik.

Ez a kis csillag csak az igazán különleges személyek tenyerében található meg. Ők nagyon erős intuícióval rendelkeznek, ezért könnyen ráéreznek arra, hogy mi a helyes számukra az életben, és mi nem.

Kiváló üzleti partner lehet belőle, hiszen nagyon jó ráérez a dolgokra. Ha a csillagocska kívül esik a vonalon, akkor azt jelenti, hogy az illető személy nem tudna hazudni soha, de megcsalni sem tudna senkit.

Lételeme az egyenesség, és az őszinteség. Akinek pont a vonalon van a csillag, az nagyon hamar megérzi, ha becsapják, vagy át akarják verni.

Azok a nők, akiknek ilyen kis csillag van a tenyerében, azok sokkal intelligensebbek, mint az ugyancsak csillagos tenyerű férfiak.

Nagyon bátrak, és határozottak, képesek arra, hogy minden akadályt leküzdjenek. Maximálisan kihasználják az élet nyújtotta lehetőségeket.

tudasfaja.com

loading...