Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A barátnőm mondta ezt a trükköt, kipróbáltam. Bárcsak, hamarabb ismertem volna!

A barátnőm mondta ezt a trükköt, kipróbáltam. Bárcsak, hamarabb ismertem volna!

Tagadhatatlanul is elérkezett a nyár, a legmelegebb időszak az évben. Ilyenkor gyakorlatilag senki nem képes elviselni magán hosszabb, vastagabb ruházatot és zárt cipőt. Nem kívánunk mást, mint lenge rövidnadrágokban vagy szoknyákban és rövid ujjúban flangálni.

 

De mi a helyzet a lábakkal. Egy papucs vagy szandál ilyenkor a legjobb választás. Az addig rendben, hogy te már készen állsz a nyárra, de a lábaid is?

Az év 9 hónapjában cipőkbe és csizmákba zsúfolod, majd a melegben végre kiereszted bezártságából. Ilyenkor nem túl szép látvány bőrkeményedésekkel és tyúkszemekkel találkozni. Ezeket senki nem akarja mutogatni.

Bőrkeményedések, tyúkszemek

Ahhoz, hogy felkészítsd a lábad a nyárra, nem kell feltétlen időpontot foglalni a pedikűröshöz, sőt még drága kenceficékre sem kell költened. Elég, ha körülnézel a konyhádban. Oly sok csodás dolog található ott.


Készíts bőrkeményedés elleni kötést!

Ezekre lesz szükséged
  • 1 szelet kenyér
  • almaecet
  • nejlon fólia (zsugorfólia / erősebb folpack)
Instrukciók

Áztass egy darab kenyeret ecetbe.

Tedd a beáztatott kenyeret a kérdéses területre, rá a bőrkeményedésre, majd tekerd be jó alaposan a fóliával, hogy helyben maradjon.Hagyd rajta egy éjszakára, majd másnap reggel távolítsd el.

Nem fogsz hinni a szemednek! A bőrkeményedés úgy fel fog puhulni, hogy egy száraz törülközővel is képes leszel ledörzsölni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...