Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A 78 éves özvegyet a férje sírja mellett rabolták ki. Egy héttel...

A 78 éves özvegyet a férje sírja mellett rabolták ki. Egy héttel később a tolvaj fia váratlan ajánlattal állt elő!

Hirdetés

Ha elveszítünk valakit, akit szeretünk, az olyan űrt hagy a szívünkben, amit soha nem tölthet be semmi más. Mindig rendkívül nehéz dolog és ez nem történt másképp a 78 éves Tona Herndon esetében sem.

 

Hirdetés

Tona teljesn összetört, amikor 60 év boldog házasság után elvesztette férjét. Minden nap meglátogatta férje sírját, mivel ez volt az egyetlen dolog, ami megnyugtathatta őt valamennyire.

Néhány héttel a temetés után Tona szokás szerint kiment férje sírjához, de később az látogatás egy feleljthetetlen traumába torkollott.

Tona éppen a férje sírjánál állt fájdalmasan bénultan, amikor egy idegen hirtelen megközelítette hátulról.

A férfi kirabolta a 78 éves özvegyet és elfutott a táskájával. Tona ezután nagyon le volt döbbenve, hogy mégis miféle ember az, aki egy temetőben rabol ki egy idős hölgyet?

A való élet azonban még furcsább tud lenni, mint egy fikció, viszont ami a rablást követően történt, az képes volt ezt a szörnyű élményt egy meglehetősen örömteli tapasztalattá átformálni, amir eTona mindig szívesen emlékszik vissza.

A férfit, aki Tona-t kirabolta, hamarosan elkapták és letartóztatták, amit a helyi hírek közöltek is. Az újságok is írtak a gyáva támadásról, amit ez az alak elkövetett. Ezután néhány héttel egy 15 éves fiú lépett kapcsolatba Tona-val.

A fiú, akit Christian Lunsford-nak hívnak látta a híreket és a képet is a tolvajról. Úgy érezte, mintha gyomorszájon vágták volna. Az ember, aki az özvegyet megtámadta ugyanis nem volt más, mint az fiú apja, Shane.

Shane Lunsford sokszor vétett már a törvény ellen életében. Ezúttal 700 dollárt sikerült ellopni, ez volt az összes pénz, amit Tona magánál tartott.
Christian kapcsolatba lépett Tona-val, és megkérdezte, hogy találkozhatna-e vele egy közeli templom parkolójában. Szeretett volna bocsánatot kérni az apja viselkedéséért és visszaadni az ellopott pénzt.

Christian szülei elváltak, amikor 2 éves volt, és azóta az apja néha fel-felbukkan az életükben. Ennek ellenére a viselkedése nem befolyásolta negatívan Christian-ét, hanem éppen az ellenkezőjét váltotta ki. Az apja bűnöző életformája arra késztette Christian-t, hogy ellenkező módon viselkedjen.

Meg kellett tennem,“- mondta Christian- “valakinek bocsánatot kellett kérnie és ha én nem teszem meg, akkor ki?

Amit ez a fiú tett, az nagyon értékes cselekedet volt.” – mondta Tona, aki így folytatta: “Minden 15 éves fiú, aki ilyen lelkiismerettel rendelkezik, egy igazi csoda.”

Tona annyira lenyűgözött és hálás volt, hogy elhatározta, hogy visszaadja a pénzt Christian-nek. Tona elmondta, hogy a pénz az övé, így azt tehet vele, amit akar és ő úgy döntött, hogy Christian tanulmányait akarja vele támogatni.

Tona és Christian élő példái az empátiának és a kedvességnek. Olyan világban, ahol oly sok a kegyetlenség és a tapintatlanság, bebizonyítják, hogy kedvességgel harcolhatunk a gonoszság ellen.

Christian azt is megmutatta, hogy az alma képes messze esni a fájától.

Könnyen lett volna Christian számára, hogy távol tartsa magát az apjától, és hagyja fizetni a saját hibáit. De ahelyett, hogy ez a 15 éves fiú mindent megtesz, hogy a világ jobb helyre jusson.

Christian dönthetett volna úgy is, hogy nem foglalkozik a dologgal és oldalra néz, azonban ez a 15 éves fiú mindent megtett azért, hogy a világot egy jobb hellyé tegye.

Gyakran azok adnak a legtöbbet, akiknek a legkevesebb van, legyen szó pénzről, tiszteletről vagy kedvességről.

tudasfaja.com

Hirdetés