Kezdőlap EZOTÉRIA A 4 legproblémásabb csillagjegy, akikkel nem szerencsés bármilyen kapcsolatba is kerülnöd!

A 4 legproblémásabb csillagjegy, akikkel nem szerencsés bármilyen kapcsolatba is kerülnöd!

Vannak olyan személyek, akik úgy gondolják, hogy minden körülmények között egyetlen igazság létezik, mégpedig az a helyes út, amit ők mondanak. Ezek az emberek hajlamosak arra, hogy mindenbe beleszóljanak, és folyton át szeretnék venni mások élete felett az irányítást.

Az alábbi csillagjegyekkel eléggé problémás hosszútávon jóban lenni, hiszen figyelembe sem veszik, hogy más is létezik rajtuk kívül a világon.

Kos

Túlságosan büszke ahhoz, hogy mást is meghallgasson. Számára nem létezik más út, csak, amin ő jár, még akkor is, ha tudja, hogy hibázott. Az, hogy nem jön ki jól a közvetlen környezetével, sok nehézséget okoz az egész életében. Nagyon impulzív, és akaratos, ha nem teljesíted a kívánságát, akkor többé soha nem is áll szóba veled.

Ikrek

Ő egy igazi kettős személyiség, és úgy változik a hangulata, mint az időjárás. Lehetséges, hogy az egyik pillanatban még jóban van veled, és a másik percben már beborul felette az ég, és látni sem akar. Nagyon makacs, és céltudatos, szinte lehetetlen vele beszélgetni, mert nem hajlandó tudomást venni róla, hogy másféle látásmód is létezik a világon, mint az övé.

Bak

Nem fogsz jól járni, ha megpróbálsz ellentmondani egy Baknak, de azt sem nézi jó szemmel, ha az övétől különböző álláspontod van. Senkit sem hallgat meg, és a tanácsokat sem képes elfogadni. Egyedül küzd a nehézségekkel, és akkor is szégyell segítséget kérni, ha már nagy bajban van. Nagyon nehéz személyiség, és egy idő után igen idegesítő tud lenni.

Vízöntő

Lázadó, és megmondó személyiség, a környezete pontosan tudja, hogy vele sosem lehet egy csapatot alkotni. Túlságosan nagy az egója, ha el is bukik valamiben, akkor sem fogja beismerni, hogy hibázott. Kissé ellentmondásos személyiség: egyik nap vágyakozik az új ismeretek után, de, ha valaki valami újat szeretne tanítani neki, akkor bedugja a fejét a homokba.

tudasfaja.com

loading...