Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A 3 legőszintébb csillagjegy, akik soha nem fognak hazudni senkinek sem!

A 3 legőszintébb csillagjegy, akik soha nem fognak hazudni senkinek sem!

Mindenki eljut életében egyszer arra a pontra, hogy nem mond igazat, ami legtöbbször mások lelki egyensúlyának megóvása érdekében történik, azonban vannak azok a személyek, akik megrögzötten hazudnak, mintha sportot űznének belőle.

A következő 3 csillagjegy semmi szín alatt nem sorolható az előző kategóriába. Nem állhatják a hazugságokat és a hazug embereket. Mindig őszinték a másikkal, hiszen másként nem is tudnák jól érezni magukat.

Lássuk, hogy kik ők!

1# Bika

A Bikák számára az őszinteség elsődleges érték és soha nem dilemmáznak azon, kimondják-e, amit valóban gondolnak. Eléggé rámenősek, viszont soha nem akarnak úgy megnyerni maguknak valakit vagy valamit, hogy azért hazugságot használnának fel.

Annyira őszinték, hogy az sem tartja vissza őket az igazmondástól, ha tudják, hogy valószínűleg megbántják vele a másikat.

2# Mérleg

A harmónia megtestesítője, aki az elfogulatlanság szerepében élve gyűlöli a konfliktust és mindig az őszinteség és az igazságosság mellett áll ki. Nagyon szociális személy, aki népszerű a környezetében és sok embert inspirál a hozzáállásával.

Ha a szerelemben azt érzi, hogy a párja nem teljesen őszinte vele, akkor képes visszalépni egyet és bezárni, mint egy kagyló. Nem érdemes a Mérlegeket megpróbálni átverni, mert hamar rájönnek és a bizalmukat nem adják könnyen azután.

3# Bak

Hűséges és végletekig őszinte jegy, aki minden körülmények között megbízható és sosem játssza meg önmagát. Bátran felvállalja minden szavát és tettét, bármilyen helyzetbe is kerüljön. Vele nem érheti az embert meglepetés.

Nem vágyik rá, hogy sok ember vegye körül, bőven elég neki az a pár, akiket szeret és tisztel. A szerelemben teljesen elkötelezi magát és az érzései is teljesen őszinték. Soha nem vall olyan dolgokról, amelyeket nem gondol komolyan.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...