Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Miután eltávolították mindkét mellét és kemot kapott derült ki, hogy nem is...

Miután eltávolították mindkét mellét és kemot kapott derült ki, hogy nem is volt rákos a 25 éves anyuka

Egy fiatal nőt súlyos mértékben megkárosítottak testileg és lelkileg, amikor félrediagnosztizálták őt a mellrák egy agresszív formájával, amely miatt műtéten és további kezeléseken esett keresztül.

 

Sarah Boyle számára még mindig őrületesen nehéz megbékélni a helyzettel, hogy emberi vétés miatt, teljesen szükségtelenül távolították el mind a két mellét és kapott kemoterápiás kezelést közel 3 évvel ezelőtt.

“Szörnyű volt megtudni, hogy rákom van, ám amikor kiderült, hogy teljesen szükségtelenül mentem keresztül az összes terápián, teljesen tönkretett.” – mesélte Sarah.

Az egész történet 2016-ban vette kezdetét, amikor Sarah 25 évesen első gyermekét próbálta szoptatni, ám nehézségek léptek fel. Észrevette, hogy az akkor 6 hónapos kisfia, Teddy nagyon nyugtalan volt, amikor próbálta a jobb melléből etetni.

Miután elment a Royal Stoke Kórházba, biopsziát és UH-ot is végeztek nála. Az orvos ezután háromszorosan negatív mellrákot diagnosztizált és azonnal kemoterápiát rendelt el neki.Végezetül mindkét mellét eltávolították, majd helyreállító műtétet is elvégeztek nála. Azt is közölték vele, hogy az agresszív kezelési módszerek potenciálisan károsíthatják a termékenységét.

A nagy csavar 2017 júliusában következett be, amikor Sarah orvosa elmondta neki, hogy félrediagnosztizálták és valójában nem is volt rákja.

Sarah ügyvédjének elmondása alapján a hiba onnan eredeztethető, hogy a biopszia eredményét helytelenül rögzítették.

A hibás diagnózis óta szerencsére Sarah újra teherbe tudott esni és életet adott második fiának, Louise-nak. A négytagú család azóta közösen próbál túljutni mindazon ami történt.“Az elmúlt néhány év nagyon nehéz volt nekem és a családomnak. Miközben nagyon boldog voltam, hogy megszülhettem Louis-t, egyben fájt is a szívem, hogy nem szoptathatom őt.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...