Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A 152 kg-os tini elkezdett gyalog járni az iskolába minden nap –...

A 152 kg-os tini elkezdett gyalog járni az iskolába minden nap – 2 év múlva elképesztő a változás!

Tartani egy diétát és rendszeresen sportolni nagyon nehéz, különösen akkor, ha az ember elfoglalt és önmagán kívül még a családját is kell látnia. A tudatos étkezés állandó odafigyelést igényel és bizonyos mozgásformák nem mindenkinek felelnek meg. 

Az viszont kétségtelen, hogy az életmódváltást bármely életkorban el lehet kezdeni és a fogyást sikerre is vinni. Erre számtalan példa áll már előttünk a világban. A következő tinédzser fiú története is ide sorolható. A srác megunta az állapotát és saját kezébe vette sorsa alakulását.

A 18 éves Michael Watson 2 évvel ezelőtt még 152 kg-ot nyomott és sok bántalmazásban és kegyetlen cikizésben volt része a súlya miatt.

Ahhoz, hogy ne találjanak rajta fogást többé, tudta, hogy változtatnia kell, ezért eldöntötte, hogy kezébe veszi az élete alakulását. Elkezdett gyalog járni az iskolába és onnan haza minden egyes nap. Az odaút nagyjából 20 percbe telik gyalog. A fiú nem adta fel, tartotta magát a tervéhez, ha esett, ha fújt.

Majd eltelt két év és a tinédzser a ballagásán már 52 kg-mal könnyebben libbent át a színpadon.

Michael iskolája tiszteletét fejezte ki a hatalmas eredménye előtt a Facebook oldalukon:

“A McKinley végzősei között ma a rivaldafényben MICHAEL WATSON! Miután több éven keresztül túlsúlyos volt, Michael kezébe vette a dolgok irányítását. Egészségesebb életmódba kezdett bele, odafigyelt arra, amit eszik és a járatlanabb utat választotta. Minden egyes nap (az időjárástól függetlenül) gyalog járt iskolába! Ma büszkén áll előttünk 52 kg-mal könnyebben, várva a ballagását és azt, hogy mostantól dolgozhasson. Gratulálunk Michael!!!”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...