Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 8 változás, melyet el kellett fogadjon Meghan Markle hogy a királyi család...

8 változás, melyet el kellett fogadjon Meghan Markle hogy a királyi család teljes értékű tagjaként élhessen!

Hirdetés

Megan Markle amerikai modell, és színésznőt többek közt a Briliáns elmék című sorozatban is láthattuk. Egy igazi aktivista, hiszen számos jótékonysági akcióban vett már részt. Sussexi hercegnéként azonban nem kevés írott és íratlan szabályt kell betartania ahhoz, hogy a Királyi Ház tagja lehessen.

Nézzük, milyen szabályoknak kell megfelelnie Meghannak.

Hirdetés

1.Nem lehet személyes élete a világhálón

Ez egy igen fontos szabály, amit Meghan be is kellett tartson. Törölte az Instagram, és a Twitter fiókját is.

2.Nem szavazhat

A királyi család semleges a politikai helyzetekben, ezért nem szavazhat Meghan sem az amerikai, sem a brit választásokon.

3.Nem játszhat színészként

Számos tévé filmben, és sorozatban láthattuk Meghan Marklet, azonban most, hogy a Királyi Ház tagja lett, abba kell hagyja a színészkedést. A Briliáns elmék hetedik évadának forgatásával Meghannek véget ért a filmes karrierje.

4.Testőrök követik egész nap

Megan ezentúl nem sok magánéletre számíthat, ugyanis a királyi család minden tagjának testőrök kísérik lépéseit. Megan imád jógázni, és vásárolni, de úgy tűnik ezentúl ezt is testőrök kíséretében végzi majd.

5.Jótékonysági tevékenységek

A királyi család tagjaként Meghannak kötelességévé válik a jótékony célok felkarolása, különböző jótékonysági rendezvényeken való részvétel, és példamutatás.

6.Megváltozik a neve

A királyi család teljes jogú tagjává vált, ezért Meghant Rachelnek szólítják, ugyanis valójában ez az első keresztneve. Emellett Harry-vel megkapták a Sussex hercege és hercegnője címet, szóval Meghan új neve: Rachel sussexi hercegné.

7.Gyászidőszakon kívül nem viselhet feketét

Ez is egy általános, és kötelezően betartandó szabályt, amit egyedül csak Diana hercegné nem tartott be, 1994-ben a londoni Vanity Fair rendezvényen.

8.Rajongók

Nem adhat autogramot, és nem fényképezkedhet közösen a rajongóival. A legtöbb, amit tehet, hogy mosolyog, és kezet ráz velük távolságtartóan.

tudasfaja.com

Hirdetés